Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Projectleider Civiele Techniek - Gemeente Zwijndrecht

Geplaatst 13 mrt. 2020
Project ID: YIS00001
Plaats
Zwijndrecht
Uren
36 uur/week
Periode
1 dag
Start: 4 feb. 2020
Einde: 5 feb. 2020
Tarief
Onbekend

Ben jij die veelzijdige, daadkrachtige verbinder die het als een uitdaging ziet om investeringsprojecten in de openbare ruimte, in goede afstemming met de omgeving, volgens planning en binnen de financiële kaders tot een mooi en goed resultaat te brengen, dan zijn wij op zoek naar jou!

PROJECTLEIDER CIVIELE TECHNIEK
De gemeente Zwijndrecht is op zoek naar een projectleider voor de realisatie van het investeringsprogramma. Zwijndrecht kent een fors investeringsprogramma waarin diverse integrale projecten zijn opgenomen. Je gaat leiding geven aan grote wijkgerichte rioolvervangingsprojecten en aan het centrumproject Veerplein met het vervangen van de kademuur langs de Oude Maas. In het centrumproject Veerplein wordt een aantrekkelijk en groen verblijfsgebied voor bezoekers, bewoners en ondernemers gerealiseerd, gecombineerd met het herstel en ophoging van de bestaande kade in verband met waterveiligheid met een goede aansluiting met de inrichting van de buitenruimte.

Je plek in de organisatie

De afdeling Realisatie bestaat uit 91 betrokken medewerkers, verdeeld over verschillende teams:
•           Team Beheer openbare Ruimte
•           Team Projecten
•           Team Vastgoed, Accommodaties en Begraafplaatsen
•           Team Uitvoering

Als projectleider civiele techniek werk je in het team Beheer openbare ruimte. De afdeling zorgt voor een leefbare openbare ruimte die bijdraagt aan een toekomstbestendig Zwijndrecht en aan de ambities die de gemeente Zwijndrecht heeft. Dit doet de afdeling middels verschillende werkzaamheden en op verschillende (abstractie)niveaus. Van letterlijk uitvoering op straat tot het herstructureren van wijken en bouwen van nieuwe voorzieningen en woningen. Op de afdeling is dan ook een grote diversiteit aan functies: van projectleiders en planeconomen tot uitvoerend medewerkers op de Gemeentewerf.

Wat ga je bij ons doen?
Als projectleider civiele techniek ben je hoofverantwoordelijk voor het van A tot Z realiseren van civieltechnische projecten. Centraal hierbij staat het complexe speelveld met vele verschillende belangen en ideeën. Jij gaat koersgericht en enthousiasmerend aan de slag om gestelde doelen te realiseren. De samenwerking zoeken met diverse betrokkenen is voor jou vanzelfsprekend. Tevens heb je een open vizier voor alle ontwikkelingen die er momenteel zijn en zoek je naar mogelijkheden om deze met een breed draagvlak toe te passen. Je geeft vorm aan de projecten vanaf het begin tot aan het eind. Je draagt daarbij verantwoordelijkheid voor de voortgang, kwaliteit, communicatie en financiën.

Wat neem je mee?

-       Je hebt HBO werk en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van  
Civiele Techniek;

-       Je hebt minimaal 5 jaar recente relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;

-       Ruime ervaring met procesbegeleiding;

-       Je hebt kennis van bestekadministratie, RAW-systematiek, UAV en UAC-GC;

-       Je kan goed; omgaan met bestuurlijke gevoeligheden, participatie, zelfstandig werken.

Je bent een gedreven, flexibel persoon. Met je klant- en servicegerichte houding streef je naar het beste resultaat en weet je dit ook neer te zetten. Je communiceert uitstekend en weet daarin de standpunten van gemeenten duidelijk naar voren te brengen.

Waar kom jij te werken?

Ingesloten tussen Rotterdam en Dordrecht ligt Zwijndrecht. Met circa 45.000 inwoners en gelegen tussen grote infrastructurele knooppunten is Zwijndrecht een levendige en aantrekkelijke gemeente. Naast een sterk stedelijk karakter kent Zwijndrecht ook een open buitengebied, brede rivieren, mooie landschappen en een authentieke dorpskern: Heerjansdam. Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven.

Het raadsprogramma “Krachtig Zwijndrecht” omvat een stevig ambitie. De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak.