Gemeenteprojecten

Projectleider civiel technisch

Geplaatst 18 dec. 2020
Project ID: YIS000326
Plaats
Deurne
Duur
5 maanden
(17 jan. 2021 - 18 jun. 2021)
Tarief
0 - 70 €/hr

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige, duurzame en leefbare woon- en werkomgeving in de gemeente Deurne? Wij zijn dan op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Je start met het accepteren van een opdracht. Is de opdracht helder? Wie zijn de stakeholders? Heb je meer informatie nodig van de opdrachtgever(s)? Na het verzamelen van alle informatie is het tijd voor het opstellen van een projectplan, je teamleden te selecteren en een gezamenlijke start te maken. Je bespreekt het project, maakt afspraken en stelt de planning op. De kans is groot dat er één of meerdere bewonersavonden op de planning staan.

Het project is een gezamenlijk proces waar jij als planmedewerker aan het roer staat. De bestekvoorbereiders ondersteunen dit proces door het ontwerp te vertalen naar een bestek. Tijd voor de aanbesteding! Je houdt als planmedewerker ‘feeling’ met de werkzaamheden buiten en je wordt regelmatig door de toezichthouder(s) bijgepraat. Is het werk buiten uitgevoerd en alles overgedragen aan de beheerders? Tijd om met je projectteam het project te evalueren en af te ronden.


Wie zoeken wij?

Je bent een organisator pur sang. Je staat aan het roer van een gezamenlijk proces. Naast alle gemeente ontwikkelingen in de openbare ruimte staan er jaarlijks onderhoudsprojecten op de agenda. Jij hebt hierin de rol van spin in het web. Je houdt ervan om projecten van voor tot achter te doorlopen.


Wat neem je mee als Planmedewerker Openbare Ruimte?

-     Een HBO diploma civiele techniek

-     Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortelijke functie

-     Je hebt affiniteit met de andere vakgebieden in de openbare ruimte zoals groen, verkeer, water ed.

-     Je werkt projectmatig en hebt hier aantoonbare ervaring mee

-     Je hebt kennis en inzicht in het inrichten, beheer en kwaliteit van openbare ruimte

-     Je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren, motiveren en inspireren

-     Je communiceert overtuigend, helder en begrijpelijk, zowel mondeling als schriftelijk


Pas jij binnen onze organisatie?

De gemeentelijke organisatie is continu in ontwikkeling. Onze medewerkers zorgen voor deze ontwikkeling. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die werkt volgens onze BROS-kernwaarden. Dit betekent dat je Bevlogen je werk doet, daarbij gefocust bent op Resultaat, en dat je Ondernemend te werk gaat door vooral de Samenwerking met bijvoorbeeld collega’s, inwoners en organisaties op te zoeken.  


Wie de gemeente Deurne is?

Deurne, een bruisende gemeente in Brainport Eindhoven met grote ambities. Deurne heeft een sterke centrale kern, goede voorzieningen en verbindingen, een gevarieerd landelijk gebied en levendige kerkdorpen met elk een eigen karakter. Met de blik naar buiten stimuleren we duurzame, toekomstgerichte oplossingen en bieden we ruimte voor innovatie. Samen denken we groot, als het bijvoorbeeld gaat om huisvesting voor iedereen en om de samenwerking binnen Brainport Eindhoven en Greenport. Soms is het ook belangrijk om “klein" te denken, als het gaat om maatwerk leveren zoals in de zorg. Wij zijn een gemeente die dicht bij de inwoner staat. Samen met inwoners en nieuwe collega’s willen wij zorgen voor een toekomstbestendig Deurne. Ga jij deze uitdaging met ons aan?


Overige informatie:

  • Sollicitatie deadline is woensdag 30 december om 12:00 uu
  • Duur opdracht: 3-6 maanden
  • Uren per week: 32-36

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten