Gemeenteprojecten

Plantoetser Ruimtelijke Ordening

Geplaatst 12 apr. 2021
Project ID: YIS000601
Plaats
Bleskengraaf
Duur
8 maanden
(30 apr. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
62 - 80 €/hr

Voor de Gemeente Molenlanden zijn we met spoed op zoek naar een Plantoetser Ruimtelijke Ordening. Je komt te werken binnen het vakteam Bouw en Woningtoezicht.

Je adviseert over aanvragen inzake omgevingsvergunningen en principeverzoeken. Hierover geef je voorlichting aan inwoners en bedrijven. Je toetst principeverzoeken, legalisatieverzoeken en aanvragen voor omgevingsvergunningen aan bestemmingsplannen en aanverwante wet- en regelgeving. Ook behandel je verzoeken en klachten. Voor het onderdeel Ruimtelijke Ordening stel je gemotiveerde toekenning of afwijzing van de vergunningaanvraag op.


Je bent het aanspreekpunt voor de casemanagers omgevingsvergunning en dé vraagbaak voor collega’s. Bovendien zorg je voor interactie met betrokkenen en belanghebbenden, zowel intern als extern. Je kijkt verder dan je eigen vakgebied, denkt in mogelijkheden en overziet het proces. 


Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die tussen de 20 en 36 uur per week beschikbaar is. Het is voor de duur tot het einde van het jaar ivm ziektevervanging. We zoeken een kandidaat met ongeveer 2 jaar relevante werkervaring.


Dit ben jij

Je bent een gedreven en enthousiaste teamplayer die stressbestendig is en accuraat werkt. Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau, minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO) en je bent goed thuis in het Besluit Omgevingsrecht. Verder weet je veel over de actualiteiten van Ruimtelijke Ordening. Als enthousiaste professional ben je pragmatische en bestuurlijk sensitief. Je opstelling is dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en je persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Collega’s weet je voor je te winnen met je vernieuwende en inspirerende ideeën. Je bent flexibel, stressbestendig, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk.


Sollicitatie deadline is 15-4 om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten