Gemeenteprojecten

Ontwerper tekenaar - werkvoorbereider Civiele Techniek

Geplaatst 10 aug. 2020
Project ID: YIS000138
Plaats
Best
Duur
4 maanden
(1 sep. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
28 hrs/week
Tarief
Unknown

Ontwerper tekenaar - werkvoorbereider Civiele Techniek

"Is werken aan mooie integrale, met name civieltechnische projecten iets voor jou? Grijp dan je kans voor deze uitdagende functie!"

Ken jij de gemeente Best?

Best is een ambitieuze gemeente in Zuidoost Brabant. Eén van de slimste regio’s van de wereld. Best is trots op de sociale samenhang, de goede werkgelegenheid, het prettige woonklimaat en de bereikbaarheid met alle vervoersmogelijkheden. Wij pakken als gemeente de uitdagingen in de samenleving voortvarend en in samenspraak met onze inwoners en partners op. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de kracht van de samenleving en hebben oog voor de menselijke maat. Wij staan voor een sterke Bestse gemeenschap en regio.


Maak kennis met het Ingenieursbureau

De afdeling Beheer (48 fte) van de gemeente Best bestaat uit de vakgroepen: Beheer openbare ruimte (binnen- en buitendienst), sportaccommodaties en het Ingenieursbureau.

Het mooie van in Best werken is dat je komt werken in een klein gemotiveerd team met ongeveer 10 betrokken en enthousiaste collega’s waarbij je van het begin tot aan het eind bij de projecten betrokken bent. 


Wat ga je doen?

Als Ontwerper tekenaar - werkvoorbereider Civiele Techniek ben je onze schakel tussen idee en werkelijkheid waarbij je voor ons het volgende gaat doen:

·      Je (her)ontwerpt de openbare ruimte bij reconstructies en nieuwe bestemmingsplannen, werkt een aantal scenario’s uit ter beoordeling in het projectteam.

·      Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van (schets)-ontwerpen naar civieltechnische tekeningen en RAW bestekken.

•    Je stelt bijbehorende kostenramingen en nacalculaties op.

·      Je bent inzetbaar in alle voorkomende fasen van een project. Je voert hierbij veelal zelfstandig het werk uit.

·      Je stemt je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak. Zo nodig bedenk je mogelijke alternatieven.

•    Je onderhoudt contacten met leveranciers en (onder)aannemers.


Hier worden wij enthousiast van

We zoeken iemand die zich hierin herkent.

Je hebt een MBO+ of HBO opleiding civiele techniek

Verder heb je als civiele werkvoorbereider minimaal 3 jaar ervaring op gebied wegenbouwkundige projecten. Je bent bekend met autocad en de RAW systematiek. Je bent pro actief, collegiaal, werkt nauwkeurig en je bent gewend om binnen een team te werken.


Wat bieden we jou?

·      Je krijgt boeiend werk in een prettige, informele werkomgeving waar collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten