Gemeenteprojecten

Medewerker Vastgoed

Geplaatst 8 feb. 2021
Project ID: YIS000434
Plaats
Deurne
Duur
3 maanden
(7 feb. 2021 - 6 mei 2021)
Tarief
0 - 80 €/hr

De taken die opgepakt worden zijn:

Meehelpen inrichting neerzetten, zelfstandig dossiers overnemen. Meedenken in efficiënter processen en beter neerzetten. Werkzaamheden betreft voornamelijk pacht-, verkoop- en verhuurovereenkomsten van gemeentegronden. Deze zijn in fase van beheer, onderhandeling of afrondingsfase. Daarnaast wil ik graag dat de inhuur het traject om te komen tot beleid op oneigenlijk gebruik van gemeentegronden gaat trekken. We zoeken een stevig iemand omdat we intern momenteel niet de ruimte hebben om deze kracht te begeleiden en ondersteunen.

  • Je adviseert gevraagd en ongevraagd over privaatrechtelijke vraagstukken 
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor het aan- en verkopen van grond en vastgoed.
  • Je onderhandelt met diverse partijen over aan- en verkopen van gronden.
  • Je stelt op en beoordeelt (privaatrechtelijke) overeenkomsten (waaronder anterieure overeenkomsten) inzake gebiedsontwikkeling, grondtransacties, vastgoedtransacties en zakelijke rechten.
  • Je voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van aan- en verkoop, verhuur, pacht en illegaal gebruik van gemeentegrond.


Verder ligt er een analyse op het gebied van vastgoed met een toekomstplaatje als leidraad. Samen met de teamleider zullen de eerste stappen gezet worden om dit verder vorm te geven.

 

Jij maakt graag het verschil in privaatrechtelijke vraagstukken, je ben creatief en je denkt in (juridische) mogelijkheden en oplossingen. Je hebt lef en durf en je bent een praktische aanpakker. Je neemt initiatief, toont eigen verantwoordelijkheid, bent punctueel, communicatief vaardig, stressbestendig en je werkt graag klantgericht.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding Nederlands Recht, met privaatrechtelijke afstudeerrichting en je hebt aantoonbaar enkele jaren ervaring


Sollicitatie deadline is 15 feb om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten