Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker Tozo

Geplaatst 16 dec. 2020
Project ID: YIS000312
Plaats
Valkenswaard
Periode
6 maanden
Start: 3 jan. 2021
Einde: 29 jun. 2021
Tarief
0 - 45 €/uur

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRSA2). Vanaf 1 januari 2017 is een nieuwe en grote stap in de samenwerking gezet door alle bedrijfsvoeringstaken en de afdeling Werk & Inkomen te bundelen in één organisatie; de A2 Samenwerking.

Met collega’s afkomstig van de drie gemeenten en een aantal nieuwe collega’s bouwen wij samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gemeenten. Ivm de Coronamaatregelen werken we zoveel mogelijk vanuit thuis en 1 dag vanuit kantoor.


Wat ga je doen?

Beoordelen en afhandelen aanvragen Tozo3, kennis Participatiewet, administratieve affiniteit, kennis van Suite voor WIZ (voorheen GWS), kennis van Verseon gewenst (digitaal archief)


Wat neem je mee?

  • Een HBO-diploma
  • Liefs al werkervaring met uitvoering Tozo regeling
  • Kennis van Suite
  • Kennis van de Participatiewet.
  • Je bent analytisch, proactief en accuraat
  • Kennis van de relevante voorzieningen en structuren, die voor je taakuitvoering van belang kunnen zijn.


Sollicitatie deadline is vrijdag 18 december om 14:00 uur en de project kan uitgevoerd worden tussen de 32/36 uur p.w.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten