Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker ruimtelijke plannen

Geplaatst 16 dec. 2020
Project ID: YIS000313
Plaats
Best
Periode
3 maanden
Start: 3 jan. 2021
Einde: 30 mrt. 2021
Tarief
0 - 70 €/uur

Als medewerker ruimtelijke ontwikkeling werk je vanuit verschillende rollen (adviseur, procesbegeleider, beleidsontwikkelaar, projectleider en projectmedewerker) aan:

·      de totstandkoming van ruimtelijke plannen, zoals bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen in afwijking van het bestemmingsplan; daarbij zorg jij ook voor afstemming en samenwerking tussen de interne en externe partijen

·      beoordeling en begeleiding van ruimtelijke initiatieven

·      toetsing van bestemmingsplannen aan relevante wet- en regelgeving

·      behandeling van juridische vraagstukken


Profielschets kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste, professionele tijdelijke collega met:

·      tenminste een HBO werk- en denkniveau en ruime aanvullende kennis en ervaring op het vakgebied, bij voorkeur met een planologische of juridische achtergrond. En die in elke fase van de procedure het werk meteen op kan pakken.

·      ruime ervaring met en gevoel voor politiek/bestuurlijke zaken bij de overheid.

·      juridische ervaring op ruimtelijk planologisch gebied.

·      Projectleiderscapaciteiten.

·      een klant- en resultaatgerichte houding, die samenwerking vanzelfsprekend vindt en in- en externe partijen op de juiste manier met elkaar weet te verbinden.


Reden van Opdracht

Vanwege de woningbouwversnellingsopgave en de naderende inwerkingtreding van de omgevingswet zijn wij op zoek naar tijdelijke extra capaciteit om het reguliere werk mee op te pakken.


Sollicitatie deadline is woendag 23 december om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten