Gemeenteprojecten

medewerker iCoach DIV Dienst Dommelvallei

Geplaatst 9 jun. 2020
Project ID: YIS00077
Plaats
Mierlo
Duur
6 maanden
(15 jun. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
26 hrs/week
Tarief
0 - 55 €/hr

Functiebeschrijving Medewerker Informatie Dienstverlenging (iCoach DIV)

Wil jij samen met collega’s verder bouwen aan de kwaliteit van het archief- en informatiebeheer? Dan gaan wij graag deze uitdaging met jou aan!


Dienst Dommelvallei

Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband van de gemeenten Nuenen, Son en Breugel en Geldrop-Mierlo. Met ruim 170 medewerkers opereert Dienst Dommelvallei vanuit haar uitvalbasis in Mierlo. Voor haar medewerkers biedt zij volop mogelijkheden tot persoonlijke groei in een omgeving die continu in beweging is. Onze “golden circle” kernwaarden zijn: innovatief, resultaatgericht, flexibel en klantgericht.


Cluster Informatie DienstVerlening

Het cluster Informatie DienstVerlening (IDV) ondersteunt de gemeenten in het beheer en de ontwikkeling van de digitale en analoge informatie. Naast de postregistratie en de digitale en analoge archivering is het cluster verantwoordelijk voor het ondersteunen van de medewerkers bij het zaakgericht werken, kwaliteitszorg, beleidsontwikkeling en –advisering op het gebied van archief- en informatiebeheer.


Het cluster werkt, afhankelijk van de taken, wisselend op vier locaties: de gemeentehuizen van Son en Breugel, Nuenen en Geldrop-Mierlo en Dienst Dommelvallei in Mierlo.


We staan midden in de uitrol van digitaal zaakgericht werken met Djuma binnen de 4 organisaties. De invoering verloopt via de scrum-methode waarin met 4-wekelijkse sprints procesclusters worden geanalyseerd en zaakgericht ingericht. De sprints worden begeleid door een vast sprintteam.


Wat ga je doen

· Je draagt bij aan een goede digitale en analoge archivering. De hybride situatie zie   je hierbij als een uitdaging en je komt met ideeën om dit op de juiste manier aan te pakken.

· Je draagt bij aan de uitleen van analoge dossiers aan medewerkers in de organisaties.

· Je werkt op verschillende locaties.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten