Gemeenteprojecten

Medewerker eerste lijn gemeentewinkel (aandachtsgebied bouwen en wonen)

Geplaatst 10 aug. 2020
Project ID: YIS000135
Plaats
Haaren
Duur
4 maanden (25 aug. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
20 uur/week
Tarief
0 - 45 €/hr

Vanuit de Gemeentewinkel verstrekken wij informatie aan alle kanalen (via telefoon, aan de receptie en de verschillende balies, en via het digitale kanaal).

Jouw werkzaamheden vinden met name plaats voor alle informatievragen rondom bouwen, wonen en aanverwante zaken. Voor die informatievragen ben je aanspreekpunt voor de klant , beantwoordt zoveel mogelijk de vragen zelf of verwijst op de juiste manier door naar collega’s. Er is een duidelijke link naar het team vergunningen , die in beeld komt, op het moment dat er daadwerkelijk een vergunningsaanvraag ingediend wordt. Naast vraagbaak ondersteun je ook het team vergunningen met bepaalde afhandelingen, zoals verwerken sloopmeldingen en verwerken aanvragen voor asbest verwijderen.


Wie zoeken wij:

We zoeken echt iemand met ervaring. Je hebt een opleiding afgerond, gericht op (publieke) dienstverlening; Klantgerichtheid zit in je genen, je hebt een positieve en gastvrije uitstraling (de vraag van de klant staat bij ons altijd centraal); Je werkt graag in teamverband; Je kunt snel (digitaal) schakelen; Je hebt aandacht voor kwaliteit; Je bent stressbestendig

Sign up for new opportunities

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten