Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Medewerker Duurzaamheid en Energie bij de Gemeente Oirschot

Geplaatst 13 mrt. 2020
Project ID: YIS00022
Plaats
Oirschot
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden, 4 weken
Start: 15 mrt. 2020
Einde: 15 mrt. 2021
Tarief
0 - 80 €/uur

Functieprofiel Medewerker Duurzaamheid en Energie

In januari 2019 heeft de gemeenteraad van Oirschot het uitvoeringsprogramma Energiebeleid vastgesteld. De medewerker Duurzaamheid en Energie gaat projecten hierin tot uitvoering brengen. In overleg met de coördinator uitvoeringsprogramma Energiebeleid wordt de prioritering bepaald en met deze projecten gaat de medewerker aan de slag en legt verantwoording af aan de coördinator.

Daarnaast is de medewerker een vraagbaak voor inwoners en bedrijven. Verder moet voor juni, in opdracht van de gemeenteraad, een SMART-stappenplan opgesteld worden voor de transitie naar een CO2-neutraal Oirschot.

De gezochte medewerker is een specialist in de breedste zin van de energietransitie en is goed in projectmatig werken. De persoon in kwestie is zelfstandig en neemt snel initiatief. Een HBO opleiding is vereist.