Gemeenteprojecten

Medewerker bouwkundig beheer en onderhoud - Gemeente Helmond

Geplaatst 13 feb. 2020
Project ID: YIS00018
Plaats
Helmond
Duur
10 maanden
(2 mrt. 2020 - 31 dec. 2020)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al hebben we voor onze stad mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk hebben we als gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die we moeten handhaven, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Ons standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

Over de afdeling

De afdeling Accommodaties & Exploitaties (A&E) is een afdeling, die zich richt op de gemeentelijke exploitaties en de realisatie en beheer, onderhoud, aan- en verkoop, huur en verhuur van alle gemeentelijke en maatschappelijke gebouwde accommodaties. Ook het taakveld interne facilitering hoort bij deze afdeling. “Gebouwen, gronden, parkeren, verhuringen, kermis, markt, verkopen en faciliteiten optimaal georganiseerd voor de organisatie & stad!” Dat is waar de 35 medewerkers zich elke dag voor inzetten. Een enthousiast team dat resultaatgericht werkt en van aanpakken weet.

De ideale kandidaat..

Dient een bouwkundige achtergrond te hebben en ervaring met het uitvoeren van beheer & onderhoud taken. Naast beheer & onderhoud ook neventaken zoals klantcontact voor het afhandelen van storingen, (digitale) documentverwerking als ook (mede) begeleiden van kleinere projecten. De functie heeft zowel binnen- als buitendienst componenten en vraagt om goede communicatieve vaardigheden. Voor deze functie gelden de volgende competenties:

 Een opleiding op MBO + / HBO niveau in de richting bouwkunde

 Samenwerken: bewust van de (interne) onderlinge afhankelijkheid en in staat om door samenwerkingsvaardigheden het eindresultaat te optimaliseren

 Goede communicatieve- en adviesvaardigheden voor het leiden van projectteams, voor het onderhandelen en maken van uitvoeringsafspraken, voor het opstellen van projectplannen en het presenteren van projectplannen aan externe partijen Qua persoonlijkheid zoeken we iemand met een positieve grondhouding en een dienstverlenende instelling. Verder is het natuurlijk van belang dat je je kunt vinden in de kernnormen van de gemeente Helmond die staan voor onze cultuur:

 Mensen: verbinding, samenwerking, open houding, teamgericht

 Verandering: aanpassing aan omgeving, flexibiliteit, omgaan met tegengestelde belangen

 Resultaat: doelgerichtheid, plannen & organiseren

 (Vak)intelligentie: nieuwsgierig, nieuwe ideeën aandragen, omgaan met complexiteit

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten