Gemeenteprojecten

Medewerker APV & Evenementen bij de gemeente Heeze-Leende

Geplaatst 26 jun. 2020
Project ID: YIS00094
Plaats
Heeze
Duur
2 maanden
(6 jul. 2020 - 11 sep. 2020)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
Unknown

Werkzaamheden:

  • Verantwoordelijk voor het verlenen of afwijzen van vergunningen en aanvragen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en Bijzondere Wetten.
  • Verantwoordelijk voor het hele proces van vergunningverlening tot en met afstemming handhaving. De juridische toetsing van een aanvraag, bepaling van de voorwaarden en verlening of afwijzing van de uiteindelijke vergunning.
  • Zorgdragen voor afstemming met diverse ketenpartners en staat inwoners en ondernemers te woord.
  • Coaching on the job van een tweetal collega’s tot het verlenen of afwijzen van vergunningen en aanvragen op de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en Bijzondere Wetten, die deze taken in de toekomst gaan oppakken.
  • De mogelijkheid bestaat dat ook wordt gevraagd om de kermissen van Heeze en Leende te organiseren aan de hand van een kant en klaar draaiboek. Op dit moment onderzoeken we een ander alternatief.

 

Gezien de huidige werkomstandigheden (werken vooral vanuit thuis) en de vacature zijn wij op zoek naar een zeer ervaren kracht op deze taken, die ons kan ontzorgen en de weet hoe de taken uitgevoerd moeten worden.


Wij zoeken bij voorkeur een MBO of HBO opgeleid persoon die kennis heeft van de APV en bijzondere wetgeving en ervaring heeft bij een gemeente van minimaal 2 jaar. Gewenst is kennis van de applicaties SquitXO en Verseon, vereist is kennis van het officepakket (WORD)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten