Gemeenteprojecten

Manager I-organisatie

Geplaatst 25 feb. 2021
Project ID: YIS000470
Plaats
Dordrecht
Duur
11 maanden, 4 weken
(7 mrt. 2021 - 7 mrt. 2022)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

De Manager I-organisatie heeft het volgende profiel:


o Academisch werk- en denkniveau

o Ruime managementervaring in een vergelijkbare netwerkomgeving.

o Ruime kennis van de verschillende disciplines binnen de eigen organisatie-eenheid, het takenpakket van het SCD en relevante ambtelijke- en bestuurlijke aangelegenheden.

o Gedegen kennis en ervaring met vergelijkbare ICT transformaties van uitvoering naar regievoering in een vergelijkbare omvang en complexiteit als de Drechtsteden.

o Kan binnen de context van het netwerk effectief de bedrijfsvoering op orde brengen en houden, en zorgt voor transparante (open verantwoording).

o Heeft visie op organisatieontwikkelingsvraagstukken en kan die ontwikkelingen in de I-organisatie implementeren, heeft oog voor de belangen van de medewerkers


Je bent een krachtige persoonlijkheid met veel gevoel voor menselijke, organisatorische en bestuurlijke verhoudingen, die anderen stimuleert in het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt tegenstijdige belangen doorzien en weet hierbij te verbinden en potentiële conflicten voor te zijn. Je bent toegankelijk en inspireert als leidinggevende. Je bent in staat om op een coachende manier leiding te geven. Jouw leiderschapsstijl kenmerkt zich door resultaatgedrevenheid, verbinding en samenwerking. Je bent in staat om medewerkers mee te nemen in de veranderingen en blijft overeind bij weerstand. Verder stimuleer je vakinhoudelijke innovaties voor complexe vraagstukken. De verdere professionalisering van de medewerkers heb je hoog in het vaandel staan en je bevordert een open organisatiecultuur waarin medewerkers op een goede manier met elkaar kunnen samenwerken. Je stuurt op het behalen van concrete resultaten waarbij je op strategisch niveau rekening houdt met interne en externe invloeden en belanghebbenden binnen het Drechtstedennetwerk. Voor de I-organisatie ben je zowel management- als procesverantwoordelijke.


Sollicitatie deadline is woensdag 3 maart om 09:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten