Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Kwaliteitsmedewerker schuldhulpverlening

Geplaatst 13 mei 2020
Project ID: YIS00054
Plaats
Sliedrecht
Uren
26 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 25 mei 2020
Einde: 28 nov. 2020
Tarief
0 - 60 €/uur

Functiebeschrijving:

Er is geen functieprofiel beschikbaar voor deze functie; dit is wat de klant meegeeft in de zoektocht naar een medewerker. Voor het team Schuldhulp is de Kempengemeenten met spoed op zoek naar een kwaliteitsmedewerker. Voor 2 dagen van 8 uur.


Taken/ervaring :

·  Key2SHV verder doorontwikkeling tbv Fase 2 SHV

· Toetsrol binnen de Key2SHV inrichten + toetsen.


Een kandidaat die geen ervaring heeft met Key2SHV / fase 2 (Centric) heeft geen zin om aan te bieden. Dat is namelijk echt een must.

 

De huidige kwaliteitsmedewerker is ook voor 36 uur aan het werk maar met andere taken, zij heeft de implementatie gedaan van Key2SHV. De gevraagde kwaliteitsmedewerker zal met name bezig zijn met de verfijning van dit syteem. Er is altijd ruimte voor overleg/sparren met de andere kwaliteitsmedewerker.


Beschikbaarheid tot minimaal 15 oktober 2020.