Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Klantmanager Werk en Inkomen (ZZP - Freelance)

Posted Jan 29, 2021
Project ID: YIS000409
Location
Vught
Duration
5 maanden
(Feb 28, 2021 - Jul 30, 2021)
Payrate range
45 - 60 €/hr

Dit is een herhaalde oproep.


Wat ga je doen?


Als klantmanager werk en inkomen ben je gefocust op de mogelijkheden om te werken en het vergroten van de kans op werk. Daarnaast richt je je op het actief meedoen in de samenleving en het beoordelen van het recht op uitkering. Op een integrale manier beoordeel je de vraag of behoefte van de klant. Dit doe je door middel van persoonlijke gesprekken met de klant, hun netwerk en de professionals. Je werkt hierbij vanuit de methodiek Sociale Netwerk Versterking. Waar zelfregie niet mogelijk is, ben jij de regisseur. Hierbij lever je vanzelfsprekend maatwerk, waarbij je ook buiten de gebaande paden naar oplossingen durft te zoeken.


Daarom ben jij geschikt voor deze functie


Je hebt tenminste een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld Social Work. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als klantmanager bij een gemeente, in ieder geval met rechtmatigheid. Maar liefst ook met doelmatigheid.


We zoeken iemand met een brede blik; een generalist met specialistische kennis van de Participatiewet en kennis op hoofdlijnen van de andere terreinen in het sociaal domein.


  • Je hebt een flexibele, klantgerichte instelling en bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken.
  • Je bent niet bang om je professionele mening te geven, hebt overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.
  • Je weet de balans te vinden tussen klantgerichtheid en de eigen mogelijkheden van burgers.
  • Je hebt lef en het vermogen om buiten de kaders oplossingen te vinden en hebt ervaring met complexe problematiek.


Daarnaast heb je ervaring met Suite.

Er zal voornamelijk vanuit thuis gewerkt worden, maar voor complexe gesprekken met cliënten zal je wel op locatie verwacht worden.


Deadline 2-2 13:00

Similar projects

+ Search all projects