Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Klantadviseur omgevingsvergunning bij de Gemeente Geldrop-Mierlo

Geplaatst 20 apr. 2020
Project ID: YIS00039
Plaats
Geldrop
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 22 apr. 2020
Einde: 31 okt. 2020
Tarief
0 - 60 €/uur

Functiebeschrijving Omgevingsvergunning


Wij zoeken een enthousiaste collega die de onderlinge samenwerking binnen het team van vergunningen stimuleert om zo verder te bouwen aan een optimale dienstverlening aan onze klanten.


Taken:

§ Coördinatie en procesbewaking van aanvragen omgevingsvergunning.

§ Het behandelen, inhoudelijk toetsen en verlenen van aanvragen omgevingsvergunning.

§ Interne en externe coördinatie / afstemming.

§ Communicatie met aanvragers en belanghebbenden.

§ Het bijhouden van kennis en ontwikkelingen op het vakgebied, inclusief bijdragen aan het kennisniveau van het cluster Vergunningen.

§ Zelfstandig plannen, beheren en coördineren van de eigen werkportefeuille.

§ Uiteraard verricht je overige voorkomende werkzaamheden.


Functie eisen:

§   Afgeronde HBO opleiding richting Bouwkeur of Omgevingsrecht

§   Relevante ervaring op het gebied van omgevingsvergunningen en het toetsen aan bestemmingsplannen is een pré, maar geen vereiste.


Competenties:

Organisatiebreed zijn de kerncompetenties: flexibiliteit, doelen bereiken, klantgericht handelen en gedrevenheid tonen. Voor deze functie zijn de volgende competenties geselecteerd: analyseren, samenhang doorzien, wettelijke verplichtingen respecteren procedures volgen.


Let op: we zoeken geen junior maar iemand die voldoende ervaring heeft om zelfstandig de wat grotere plannen te begeleiden.