Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Jurist RO (bestemmingsplannen) (ZZP - Freelance)

Geplaatst 13 okt. 2020
Project ID: YIS000205
Plaats
Geldrop
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 19 okt. 2020
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
Onbekend

We zoeken een (juridisch) beleidsmedewerker RO. Naast het behandelen van specialistische vraagstukken, faciliteer je initiatiefnemers bij de planvorming en de voorbereiding van een bestemmingsplanprocedure. Je zorgt er voor dat alle interne en externe partners hun rol kunnen spelen en hun verantwoordelijkheid nemen. Je bent opdrachtgever voor de bestemmingsplannen die in onze opdracht worden gemaakt en toetst de bestemmingsplannen die door derden worden aangeleverd.


Daarnaast:

·      Geef je juridische adviezen t.a.v. ruimtelijke ordening.

·      Ben je aanspreekpunt en klankbord en informeer en adviseer je het bestuur, initiatiefnemers en burgers in het proces rondom RO-procedures.

·      Adviseer je de verantwoordelijk wethouder(s) en het college.

·      Ben je in het recht vertegenwoordiger van de gemeente bij het behandelen van bezwaar- en beroepsprocedures bij de rechtbank of Raad van State, indien dat aan de orde zou zijn.


We zoeken een zelfstandige adviseur; in coronatijd kom je immers weinig bij elkaar en is ondersteuning al lastig genoeg. Uiteraard kan de kandidaat wel degelijk overleggen met het team, want dat ik ook nodig voor de inhoudelijke kant van deze aanvraag.

Wellicht een jurist, maar ervaren planologen zouden een optie kunnen zijn.


Let op: de sollicitatie deadline is op maandag 19 oktober om 10:00 uur. Hoe eerder je solliciteert, hoe beter!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten