Gemeenteprojecten

Jurist privaatrecht - Gemeente Nuenen

Geplaatst 13 feb. 2020
Project ID: YIS00019
Plaats
Nuenen
Duur
5 maanden
(24 feb. 2020 - 31 jul. 2020)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
Unknown

Werkzaamheden:

In verband met zwangerschapsverlof zoeken we tijdelijke ondersteuning in ons cluster Juridische Zaken. Het cluster dat bestaat uit een juridisch controller (die de inhuurkracht vervangt als zij afwezig is), een jurist die zich bezig houdt met klachten, bezwaar, beroep en online publicaties en een medewerker privacy.

Jouw inzet spitst zich toe op contracten(recht) en juridisch control, en daarnaast advisering over wet gegevensbescherming. 

Werkzaamheden zijn vooral: overleggen bijwonen van bouwprojecten en daar alle juridische aspecten behandelen, waaronder het afsluiten van contracten en deze d.m.v. een collegeadvies voorleggen aan B&W.

Ervaring met contractrecht bij de gemeentelijke overheid, voor wat betreft bouwkundige projecten. Ervaring met juridische controlling is gewenst.

Uiteraard verwachten we dat je daar een afgeronde studie Nederlands Recht, en aanvullende cursussen, voor hebt doorlopen.

Je wordt geacht op woensdagen aanwezig te zijn, overig in overleg. Sporadisch kan het voorkomen dat we een keer beroep doen om 's avonds te werken.