Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Jurist / beleidsmedewerker APV - Drank en Horeca

Geplaatst 20 jan. 2021
Project ID: YIS000388
Plaats
Best
Periode
5 maanden
Start: 31 jan. 2021
Einde: 29 jun. 2021
Tarief
60 - 78 €/uur

Het zwaartepunt van de functie is een ‘klus’ op het terrein van de wet Bibob. Het huidige Bibob-beleid moet worden aangevuld met beleidsregels voor exploitatievergunningen en vastgoed. Je maakt dit beleid op in afstemming met de Bibob-coördinator en de seniormedewerker Vergunningen aan de hand van de informatie die er reeds is. Ondertussen moet een inhaalslag plaatsvinden als het gaat om exploitatievergunningen. Bestaande horecabedrijven moeten in 2021 een vergunning aanvragen.


Je hebt een relevante (HBO/WO) opleiding en juridische ervaring op het gebied van Bibob(beleid), vergunningverlening APV en bijzondere wetten. Ten aanzien van het Bibob-beleid draag je zorg voor een integrale bestuurlijk/ambtelijke afstemming. Je hebt goede contactuele kwaliteiten, bent doortastend en resultaatgericht.


Het betreft een opdracht waarbij flexibiliteit gevraagd wordt, dus vooral ook voor ZZP-ers geschikt.


Sollicitatie deadline is dinsdag 26 jan om 14:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten