Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Juridisch Medewerker Omgevingsvergunning

Geplaatst 9 jul. 2020
Project ID: YIS000108
Plaats
Geldrop
Uren
18 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 27 jul. 2020
Einde: 31 okt. 2020
Tarief
Onbekend

Werkzaamheden

  • Het juridisch begeleiden van complexe aanvragen en het geven van juridische adviezen op het gebied van vergunningenbeleid.
  • Je behandeld bezwaar- en beroepschriften, inclusief het in rechte vertegenwoordigen van de gemeente
  • Je levert een actieve bijdrage aan beleidsontwikkeling op het gebied van vergunningen en het vertalen van beleid in passende juridische instrumenten.
  • Er wordt gedacht aan iemand met een jaar of 4 a 5 passende ervaring. Dat kan dus een medior zijn die het juiste CV heeft. 


Je bent werkzaam in een klein team, deels in vakantietijd. Enige flexibiliteit is dus gewenst om met elkaar de werkzaamheden goed te kunnen verrichten.

We zoeken iemand die zelfstandig werkzaamheden kan verrichten, mede ook omdat er ivm Corona veel van huis uit zal worden gewerkt, en onduidelijk is nog voor hoe lang.