Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Juridisch Medewerker Handhaving

Geplaatst 13 mrt. 2020
Project ID: YIS00029
Plaats
Heeze
Uren
20 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 9 mrt. 2020
Einde: 30 jun. 2020
Tarief
Onbekend

Werkzaamheden:

 

Medewerker juridische handhaving

 

Het team VTH bestaat nu uit zo'n 9 personen. De werkdruk loopt op, en dat is de reden dat we nu tijdelijk ondersteuning zoeken. We zullen de komende maanden ook gebruiken om te bekijken of we de werkzaamheden in ons team anders kunnen structureren, cq optimaliseren. Input is daarbij van harte welkom.


Profiel tijdelijke kracht:

De medewerker juridisch handhaving pakt de handhavingszaken op na de eerste aanschrijving door de medewerker Handhaving. 

 

Wij zoeken bij voorkeur een HBO-er die juridische kennis heeft van de regels rondom bouwen en bestemmingsplannen, Algemene Wet Bestuursrecht en vergelijkbare ervaring heeft bij een gemeente van minimaal 2 jaar. Gewenst is kennis van de applicaties SquitXO en Verseon, vereist is kennis van het officepakket (WORD).