Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Jeugdconsulent (ZZP)

Geplaatst 4 feb. 2021
Project ID: YIS000425
Plaats
Vught
Periode
5 maanden
Start: 21 feb. 2021
Einde: 29 jul. 2021
Tarief
50 - 55 €/uur

Als klantmanager jeugd ben je verantwoordelijk voor de zorg die kinderen en jeugdigen krijgen binnen de gemeente. Je signaleert en zorgt voor vraagverheldering, zodat je een goede inschatting kan maken van de zorg die jeugdigen of ouders nodig hebben. De meeste hulpvragen pak je als klantmanager jeugd zelf op waarbij je ervoor zorgt dat de ondersteuning zoveel mogelijk in de thuissituatie plaatsvindt, door inzet van eigen kracht en netwerk van de jeugdige en zijn/haar gezin. Indien nodig, verleen je toegang tot langdurige of gespecialiseerde jeugdhulp. Je coördineert de hulpverlening en blijft daarbij het centrale aanspreekpunt.

 

Daarom ben jij geschikt voor deze functie

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een relevant diploma. Je bent SKJ geregistreerd en hebt enkele ervaring in een soortgelijke functie waardoor je bekend bent met de wettelijke kaders en richtlijnen jeugdzorg. Daarnaast heb je kennis van (complexe) gezinssystemen, voorkomende problematiek, signalen en risicofactoren. Door jouw ervaring weet je de veiligheid van het kind en zijn leefomgeving in te schatten en ben je in staat om hier naar te handelen. Je hebt een brede blik, kennis op hoofdlijnen van de andere terreinen in het sociaal domein en je vindt het leuk om daarin samen te werken.

 

Overige informatie

  • Ervaring met Suite en gemeentelijke ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
  • Er zal afwisselend op locatie en thuis gewerkt worden.

 

Sollicitatie deadline is woensdag 10 feb om 15:00 uur.

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten