Gemeenteprojecten

Jeugd en Gezinscoaches Wijkteams

Geplaatst 11 jan. 2021
Project ID: YIS000364
Plaats
Ridderkerk
Duur
3 maanden
(31 jan. 2021 - 30 apr. 2021)
Tarief
Unknown

Vanwege recente ontwikkelingen, zoals de nieuwe lock down en een toename van casuïstiek bij de wijkteams die urgent is en te maken heeft met onveiligheid, hebben de wijkteamleiders en MT een verzoek ingediend bij de directieraad. De directieraad heeft ingestemd met het verzoek om tijdelijk extra capaciteit in te zetten bij de wijkteams en daarom zoeken we meerdere jeugd en gezinscoaches..


We zijn met name op zoek naar ervaren jeugdconsulent met ervaring met indiceren en gezinscoaches met SKJ registratie die allround inzetbaar zijn. Acute casuïstiek kunnen oppakken en het liefst met ervaring met huiselijk geweld of kindermishandeling óf ervaring met indiceren. Bij voorkeur uiterlijk inzetbaar per februari 2021.


Verdieping info

Het heeft de voorkeur dat je ervaring hebt vanwege de casuïstieken die er opgelost moeten worden, de tijdsdruk en beoogde inwerktijd. Bijvoorbeeld als je een aantal jaar hebben gewerkt als jeugdconsulent en ervaring hebben met onderzoeken en indiceren, of ervaren hulpverleners/gezinscoach zijn die er op af kunnen gaan.

 

Must: 

  • HBO niveau Social Work of vergelijkbaar
  • SKJ registratie
  • ervaring met de onderwerpen vanwege het zelfstandig moeten en kunnen werken.


Wanneer tevreden aan het eind van de rit? Als de diverse casuïstieken goed worden opgepakt en afgehandeld en er goed is samengewerkt.


Sollicitatie deadline is donderdag 14 jan om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten