Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Functioneel applicatiebeheerder sociaal domein (zzp)

Geplaatst 20 nov. 2023
Project ID: YIS 9142974
Plaats
Capelle aan den IJssel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 24 nov. 2023 13:00

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-5-2024

Uren per week: 36



Opdrachtnemer gaat projectmatig aan de slag voor het softwareprogramma Suite voor Sociale Regie.

De werkzaamheden omvatten het zelfstandig oplossen van incidenten, het uitzoeken en corrigeren van bestaande fouten, het ondersteunen bij en adviseren over processen, het overdragen van kennis en het doorontwikkelen waar nodig.

Het doel van de opdracht is het waarborgen van een efficiënte en effectieve werking van het softwareprogramma Suite voor Sociale Regie. Het resultaat van de opdracht is een goed functionerend systeem dat voldoet aan de gestelde eisen en wensen.


Jij neemt mee:

  • ervaring met Suite voor Sociale Regie van Centric! (Dit zien we terug in je CV)

  • MBO 3/4 HBO, mits aantoonbare ervaring

  • Goede communicatievaardigheden. Functioneel beheerders vormen de brug tussen de ICT-wereld en de behoeften van de dagelijkse gebruikers. Ingewikkelde concepten eenvoudig kunnen uitleggen is daarom een essentieel talent.

  • Analytische vaardigheden. Functioneel beheerders moeten veel verschillende factoren in rekening kunnen brengen om tot de beste uitkomst te komen voor de medewerkers van het bedrijf.

  • Probleemoplossend denken. Functioneel beheerders moeten op voorhand mogelijke valkuilen kunnen identificeren en veiligheid inbouwen in de systemen die ze beheren. Bij technische problemen staan ze klaar om zo snel mogelijk oplossingen te bieden.

  • Specialistische technische kennis. Functioneel beheerders hebben een diepgaand inzicht nodig in ICT-systemen en hoe deze werken, maar ook in hoe gebruikers ermee interageren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten