Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Functionaris Gegevensbescherming

Geplaatst 5 mei 2020
Project ID: YIS00046
Plaats
Bergeijk
Uren
16 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 15 mei 2020
Einde: 31 dec. 2020
Tarief
0 - 122 €/uur

Werkzaamheden:

  • Invullen van de FG rol voor GRSK, aangesloten gemeenten en participatiebedrijf. (o.a. uitvoeren van het controleplan, rapporteren en adviseren).
  • Ondersteunen en aansturen van de privacyofficer GRSK en voorzitter overleg privacyofficers in de Kempen.
  • Adviseren op het gebied van informatie- en gegevensbeheer (o.a. e-herkenning).


Om eersteklas gegevensbescherming vorm te geven wordt van je verwacht dat je een aantal kwaliteiten meebrengt. Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding is er daar één van, net als ruime en aantoonbare kennis van gemeentelijke wet- en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming. Je hebt affiniteit met IT, informatiebeveiliging en processen. Ervaring met AO/IC en auditen is een pre. Je bent zelfstandig, zelfsturend, onafhankelijk, betrouwbaar en integer en je beschikt over goede adviesvaardigheden. Je hebt gevoel voor interne en externe verhoudingen en kennis van de bestuurlijke context.

 

Als collega ben je iemand die verbinding maakt, prettig samenwerkt en draagvlak creëert. Je bent in staat om op alle niveaus van de organisatie te communiceren. Je hebt ervaring in het werk als Functionaris Gegevensbescherming binnen de gemeenten en vindt het leuk om in een veranderende en dynamische omgeving te werken.


Toelichting Inhuurdesk: De gemeente is op zoek naar een senior Functionaris Gegevensbescherming. De professional dient vergaderingen voor te zitten met privacyofficers en adviserend te zijn op het gebied van gegevensbeheer. Ervaring als FG binnen de gemeenten is een must!