Gemeenteprojecten

Freelance/ZZP communicatie medewerker

Geplaatst 6 sep. 2021
Project ID: YIS 9100849
Plaats
Maasdam
Duur
2 maanden
(20 sep. 2021 - 1 dec. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
Unknown

Deadline sollicitatie: 13-09 12:00

Tarief: Markconform, niet aangegeven door klant

 

 

We zoeken op korte termijn een ervaren medewerker Communicatie voor gemeente Hoeksche Waard. De belangrijkste taken in deze functie zijn:

 

 het coördineren van de communicatie rondom representatiemomenten;

 redactiewerkzaamheden;

 ontwikkelen van communicatiemiddelen.

 

Bij representatie gaat het om momenten waarop de burgemeester of een wethouder de gemeente vertegenwoordigt. Het kan gaan om een jubileum, een opening, een uitreiking, enzovoort. Vaak sturen we hierover een persbericht uit en zorgen we ervoor dat een fotograaf het moment vastlegt.

Ook moet regelmatig een speech worden voorbereid.. We zijn dus op zoek naar iemand die goed kan schrijven. De functie van medewerker Communicatie is in team Communicatie bij uitstek de functie die zorgt dat plannen tot uitvoering komen. Een slimme denker die adviezen op basis van redactionele en creatieve kwaliteiten kan omzetten in tekst en beeld en daarbij rekening houdt met de doelgroep. Medewerkers in deze functie maken de gemeente zichtbaar en aanwezig. Zij vormen de verbindende

schakel in team Communicatie tussen de adviserende functies en de meer beheersmatige/uitvoerende functies.

 

Functie-eisen

 

Om de al aanwezige talenten in het team aan te vullen, zoeken we iemand die redactioneel zeer sterk is. Het schrijven voor online- en offline-middelen (speeches, persberichten, proactieve inzet social media, tekstredactie) vormt de hoofdtaak van de functie. Proactief, dienstverlenend, organisatie- en omgevingssensitief, creatief en organisatorisch sterk zijn de competenties die bij deze medewerker

gewenst zijn.

 

We zoeken een hands on type. Een denkende doener en aanpakker. Geen lange inwerktijd, dus iemand die al eerder in een soortgelijke rol bij een gemeente gewerkt heeft en affiniteit heeft met bestuurlijke verhoudingen.

 

We zoeken iemand voor 24-32 uur per week.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten