Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance/ZZP beleidsmedewerker economie en recreatie + bedrijfscontactfunctionaris

Geplaatst 13 sep. 2021
Project ID: YIS 9101176
Plaats
Westvoorne
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 27 sep. 2021
Einde: 27 mrt. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 19-09 12:00

 

Gewenste startdatum: zsm 

Uiterlijke startdatum: medio oktober

Einddatum: eind februari

Optie tot verlenging: mogelijk, afhankelijk van het werk

Aantal uur per week: 36 heeft de voorkeur, 32 is bespreekbaar. 

Vaste werkdagen gewenst / vereist? nee

Vooralsnog is het volledig thuiswerken, maar iemand moet wel bereid zijn om op locatie te zijn om te overleggen met de ondernemers bijvoorbeeld.

Standplaats: Westvoorne

Schaal: 9/10

Richtlijn Tarief: afhankelijk aanbod.

 

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van beleid op het gebied van economie en recreatie & toerisme. Je wordt als bedrijfscontactfunctionaris het aanspreekpunt voor het bedrijfsleven en houdt je ook bezig met de voorbereiding, ontwikkeling en uitvoering van een aantal projecten. Zo ga jij je bezig houden met de afronding van een groot recreatief project, de financiële en inhoudelijke afronding van een recreatief project en het project herinrichting parkeerplaatsen rondom het strand.

 

Je hebt dan ook een adviesfunctie richting de andere teams.

 

 

Wij zoeken een praktisch ingestelde beleidsadviseur die in staat is mee te denken met bedrijven, iemand met minimaal 2 of 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Een medior adviseur met ervaring met beleidsterreinen economie en/of recreatie is nodig want er is een andere ervaren collega die de wat strategischere zaken oppakt. Het gaat om een hands-on rol waarbij er resultaten behaald moeten gaan worden. 

 

Het zaaksysteem e-suite wordt gebruikt, maar is aan te leren.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor dit project inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten