Gemeenteprojecten

Freelance/ZZP Administratief ondersteuner (inkomen/ jeugd/ zorg)

Geplaatst 3 sep. 2021
Project ID: YIS000728
Plaats
Geldrop
Duur
2 maanden
(13 sep. 2021 - 12 nov. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
25 - 40 €/hr

Sollicitatie deadline: 09-9-2021 10:00

 

Functie

Binnen alle uitvoerende teams ( Jeugd, Zorg en Inkomen) zijn er administratief ondersteuners werkzaam. Samen zorgen ze voor het registreren van de aanvragen en verzenden van de ontvangstbevestigingen voor alle teams. Voor het team Inkomen zijn we op zoek naar extra ondersteuning voor onze consulenten Inkomen voor de behandeling van eenvoudige aanvragen Bijzondere bijstand. Mogelijk dat er ook extra ondersteuning gevraagd wordt voor het team Jeugd voor de administratieve afhandeling van verzoeken tot toewijzing ( 315-berichten) 

 

Onze wensen

Je bent oplossingsgericht, klantgericht en integer ingesteld. Je werkt nauwkeurig en bent resultaatgericht. Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler. Naast een mbo/hbo werk- en denkniveau beschikt je over een goed analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt een brede kennis van de wet- en regelgeving van het hele sociaal domein maar specifiek over Participatiewet, Bijzondere Bijstand en voorliggende voorzieningen.

Deze functie mag ook door een junior inkomensconsulent/ jeugdconsulent worden vervuld, die op deze wijze ervaring binnen de gemeente opdoet.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten