Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance zorgbemiddelaar (zzp)

Geplaatst 17 nov. 2022
Project ID: YIS 9124038
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend

Startdatum: 02-01-2023

Open posities: 2

Duur opdracht: 6 maanden met kans op verlenging

Aantal uren week: 28 uur

Inschaling: <schaal> 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Profiel Zorgbemiddelaars 

 

De gemeenten in de regio Flevoland werken met elkaar samen bij de inkoop van jeugdhulp met verblijf. Hiertoe is de Aankoop Centrale Flevoland opgericht.  

Momenteel is een samenwerkingsverband van drie jeugdhulpaanbieders gecontracteerd. Het huidige samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor de toeleiding naar jeugdhulp met verblijf. Vanaf 1 januari 2023 wordt dit samenwerkingsverband opgeheven en contractering vanaf 1 januari 2023 van circa 30 jeugdhulpaanbieders met jeugdhulp met verblijf is in volle gang.  

Met de opheffing van het samenwerkingsverband vervallen ook de huidige werkwijzen en routes voor toeleiding naar jeugdhulp met verblijf. Nieuwe afspraken en routes zijn nodig en daarmee zijn we nu hard aan de slag.  

 

Op 1 januari 2023 starten we met twee zorgbemiddelaars die verwijzers faciliteren en ondersteunen als zij vastlopen bij het plaatsen van jeugdigen bij jeugdhulp met verblijf. Op dat moment kom jij als zorgbemiddelaar in beeld en ben jij de spin in het web. Je faciliteert en ondersteunt de verwijzer zodanig dat de (overbruggings-) zorg tot stand komt. Je onderhoudt contacten met zowel de verwijzer en jeugdhulpaanbieders en komt tot een goede match voor de jeugdige en het gezin; hierbij kan je partijen verbinden aan de inhoudelijke opdracht. Als zorgbemiddelaar ben jij in staat goed verbanden te leggen met alle betrokken partijen.  

 

Je komt te werken in een nieuwe dynamische omgeving, maar daardoor laat je je niet uit het veld slaan. We zijn nu hard aan de slag met de ontwikkeling van nieuwe routes en afspraken, maar 'the proof of the pudding is the eating'. Je hebt een pioniersmentalieit en draagt bij aan de doorontwikkeling in 2023 van de toeleiding naar jeugdhulp.  

Je wordt gepositioneerd bij de Aankoop Centrale. De Aankoop Centrale is een kleine organisatie met een hands on mentaliteit, korte communicatielijnen en de Aankoop Centrale wordt ook doorontwikkeld.  

 

Overige taken: 

  • monitoring van de aanmeldingen en het verloop daarvan; 
  • bijdragen aan de doorontwikkeling van de toeleiding naar jeugdhulp met verblijf.  

 

Wat wij vragen:  

  • HBO niveau met werkervaring in de jeugdhulp bij voorkeur jeugdhulp met verblijf 
  • SKJ-registratie 
  • pioniersmentaliteit 
  • kennis van de sociale kaart in de regio Flevoland op het gebied van jeugdhulp met verblijf 
  • sterke communicatieve vaardigheden, snel kunnen schakelen 
  • verbindende rol  
  • stressbestendig, doorzetter, buiten lijntjes kunnen kleuren,  zelfstandig en flexibel kunnen werken 
  • kennis en ervaring met de forensische doelgroep is een pré 
  • kennis en ervaring van jongeren 18-/18+ is een pré 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten