Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WOZ-taxateur (ZZP)

Posted Aug 15, 2022
Project ID: YIS0007827
Location
Gorinchem , Zuid-Holland
Duration
3 maanden
(Sep 1, 2022 - Dec 1, 2022)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown

Uren : 24 uur per week

Periode: zsm voor een periode van 3 maanden met grote kans dat de opdracht doorloopt in 2023.

 

De gemeente gaat richting het hybride werken waar men denkt aan 50/50. Het evt werken op kantoor gaat in overleg met het team.

 

Voor gemeente Gorinchem zijn we op zoek naar een WOZ-taxateur.

Binnen het team Financiën is de functie vacant van medewerker WOZ/gemeentelijke belastingen.

 

De medewerker

Wij werken met onze medewerkers aan een positieve, proactieve en professionele organisatie. Met de kernwaarden ‘vertrouwen’ en ‘verantwoordelijkheid’ bouwen wij aan een werkomgeving waarin we de verantwoordelijkheid voelen en nemen, waarin vakoverstijgende samenwerking vanzelfsprekend is en waarin er vertrouwen is. Denken in kansen en het goede doen waarbij fouten maken mag. Daarvoor zijn de kernvaardigheden ‘klantgerichtheid’, ‘dialoog voeren’ en ‘feedback geven’ van belang.

 

Het team

Het team Financiën (circa 23 fte) bestaat uit de clusters administratie, commercieel vastgoedbeheer, planeconomie, planning- en control en belastingen. Het team staat voor de uitdaging om te moderniseren, de aansluiting te vinden met de grote veranderingen die spelen op diverse beleidsterreinen en deze op de juiste wijze te begeleiden en faciliteren. Het doorvoeren van procesverbeteringen en het meenemen van het team in die verbeteringen is een continue uitdaging.

Het cluster belastingen (circa 5 fte) is o.a. verantwoordelijk voor de heffing en inning van de diverse gemeentelijke belastingen en voor de uitvoering van de Wet WOZ en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen.

 

Wat zoekt de gemeente:

De gemeente zoekt een medewerker die opgeleid is om zowel taxaties van woningen als niet-woningen te doen.

Zwaartepunt ligt op taxeren van woningen.

Mocht diegene ook een allround belastingmedewerker zijn is dat een pre, wat kan resulteren in meer uur per week ingezet te worden.

Denk hierbij aan bezwaar /beroepen aanslagen, vertalen van wettelijke ontwikkelingen naar lokale uitvoering.

 

Jij brengt mee: 

Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een aantal functiecompetenties.

Je moet nauwkeurig en zelfstandig zijn, kunnen signaleren, beschikken over een verantwoordelijkheidsgevoel en stressbestendig zijn. Verder is succes in deze functie sterk afhankelijk van de bagage die wordt meegenomen:

  • je hebt een afgeronde opleiding op ten minste HBO niveau, bij voorkeur in de richting makelaar/taxateur en/of Heffingsambtenaar Lagere Overheden (HALO);
  • je werkt bij voorkeur al enige jaren als WOZ-taxateur
  • je neemt kennis en ervaring mee over de WOZ en als pre belastingprocessen en het stelsel van basisregistraties ;
  • je hebt affiniteit met geautomatiseerde gemeentelijke systemen;
  • je houdt van uitdagingen, je bent expressief en je beschikt over het nodige enthousiasme en optimisme. 

Similar projects

+ Search all projects