Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WOZ/BAG medewerker (herhaalde oproep)

Geplaatst 9 jun. 2021
Project ID: YIS 9095419
Plaats
Ridderkerk
Uren
32 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 16 aug. 2021
Einde: 18 okt. 2021
Tarief
35 - 45 €/uur

Locatie: Ridderkerk

Sollicitatie deadline: 6-7 om 12:00 uur


Er komen mutaties van alle kanten binnen ook vanuit de BAG. De BAG is bezig met inhaalslag door luchtfoto’s naast elkaar te leggen (Ridderkerk) en daar komen erg veel mutaties uit voort. Het einde is in zicht, maar de hoge werkvoorraad blijft. Door het aannemen van de juiste freelancers, moeten andere medewerkers wat ruimte krijgen door het afhandelen van deze mutaties.


Concreet gaat het om het verwerken van diverse mutaties afkomstig vanuit de BAG. We zoeken iemand die snel beschikbaar is. Het aantal uren is redelijk flexibel in te zetten gedurende een periode van een maand.


We benadrukken dat aantoonbare kennis van de WOZ noodzakelijk is voor het juist verwerken van de gegevens in GOUW 7. Het gaat niet om een financiële rol, wel is dit redelijk specialistisc


Functie-eisen:

  • MBO/HBO niveau.
  • GOUW7 ervaring is een pré
  • WOZ kennis is belangrijk.
  • Werkervaring in deze hoek is belangrijker dan opleiding.
  • Systemen snappen is nodig.
  • Het gaat om de klus kunnen klaren.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten