Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WOO jurist (zzp)

Geplaatst 17 okt. 2023
Project ID: YIS 9141157
Plaats
Bovenkarspel, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
Start: z.s.m.
Tarief
90 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 okt. 2023 14:00

Start z.s.m. en open einde

16 uur mag verdeeld worden over meerdere dagen.

Liefst minimaal 1 keer per maand fysiek aanwezig.

Schaal 11/12

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

De opdrachtgever verzoekt expliciet om een (korte) motivatiebrief toe te voegen. ZZP'ers moeten als eenmanszaak bij de KVK staan geregistreerd of als een BV zonder personeel. Maatschap en VOF zijn niet mogelijk. Daarnaast dient de zzp'er een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te hebben.


Werken bij de SED

De SED organisatie is de ambtelijke werkorganisatie voor de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. De SED organisatie is volop in beweging en ontwikkeling! Samen met zo'n 450 collega's spelen we in op veranderingen in de samenleving en streven we naar een optimale dienstverlening voor de bijna 60.000 inwoners van de drie SED-gemeenten. Werken voor de SED biedt vele voordelen; een prettige werksfeer, een goed salaris en veel ruimte voor ontwikkeling. 

Over de functie

We zijn op zoek naar een medior/senior Woo-jurist die ons op korte termijn voor 16 uur per week kan ondersteunen bij de afhandeling van Woo-verzoeken. De functie is voor minimaal 3 maanden met kans op eventuele verlenging. Als Woo-Jurist moet je allereerst beheersen over gedegen kennis van de Wet open overheid. Verder is analytisch denkvermogen en je juridische expertise ook erg belangrijk. Daarnaast is het fijn als jij ons kunt ondersteunen bij de professionalisering en kwaliteitsverbetering van ons werkproces.

Functie eisen

- HBO of WO studie (rechten);

- Kennis van het bestuursrecht en de Algemene wet bestuursrecht in het bijzonder

- Aantoonbare ervaring met WOO binnen een overheidsorganisatie;

- Vaardigheid met Datamask software is een pré;

- Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk;

- Je bent een teamspeler die gemakkelijk de verbinding legt en graag met anderen samenwerkt om zo de gezamenlijke doelen te bereiken.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten