Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Woo coordinator Zorg en Welzijn (zzp)

Geplaatst 9 feb. 2023
Project ID: YIS 9128338
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 feb. 2023
Einde: 20 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 15 feb. 2023 09:00

Startdatum: zsm

Duur: 6 maanden met optie tot verlenging

Max all-in tarief: €79

Aantal uren week: 20-30 uur



De Wet open overheid heeft als uitgangspunt dat alle overheidsinformatie openbaar is, Inwoners en ondernemers kunnen bij de overheid informatie opvragen, en de betreffende overheidsorganisatie heeft de wettelijke verplichting om de gevraagde informatie binnen de wettelijke termijn te verstrekken. Daarnaast is de overheid verplicht alle informatie actief openbaar te maken, en rechtstreeks toegankelijk te maken. Het doel daarvan is om de overheid transparanter te maken en het functioneren van de democratische rechtsstaat te versterken. Afdelingen zijn zelf verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de Woo en richten hun competenties en formatie daarop in.

 

Wat ga je doen?

  • Als Woo‐coördinator adviseer en coördineer je de Woo-verzoek van binnenkomst tot afronding.

  • Je zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende stakeholders. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de tijdslijnen en ook het verzamelen en archiveren van stukken. 

  • Je bent ervaring in een coördinerende rol en kan goed omgaan met het werken onder druk. 

  • Je werkt zorgvuldig en weet goed samen te werken met de verschillende stakeholders. Daarbij zoek je de verbinding en kom je proactief met pragmatische oplossingen. Kennis van en ervaring met Woo‐verzoeken is een sterke pre. Ook ben je op de hoogte van de weigeringsgronden en privacyregelgeving.

  • Daarnaast ben je proactief, flexibel, zelfstandig en kan je goed met data werken. Je moet in staat zijn om overzichten goed en zorgvuldig te controleren en bij te houden in spreadsheets.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten