Gemeenteprojecten

Freelance WMO consulent

Geplaatst 27 mei 2021
Project ID: YIS 9095559
Plaats
Waalre
Duur
2 maanden
(31 mei 2021 - 31 jul. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
40 - 55 €/month

Waalre is met ruim 17.000 inwoners en 100 medewerkers een kleine gemeente. We gaan de uitdagingen die onze omgeving aan ons stelt aan, door ons in hoog tempo te ontwikkelen naar een netwerkgemeente. Met onze medewerkers vormen we een compacte, slagvaardige en flexibele organisatie, die samenwerkt met diverse partners, zoals marktpartijen, maatschappelijke organisaties, inwoners en andere (lokale) overheden. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur met korte lijnen, een informele werksfeer en betrokken medewerkers. De verantwoordelijkheden zijn zo laag mogelijk belegd in de organisatie en er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbrengHet team

Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname is voor de inwoners van de gemeente Waalre de toegang tot ondersteuning en zorg in de breedste zin van het woord. Voor alle vragen over Jeugd(zorg) en gezin, maatschappelijke ondersteuning, werk en inkomen, minimaregelingen, schuldhulpverlening, en leerlingenvervoer kunnen inwoners bij het CMD terecht. Integraliteit staat voorop. Eén gezin, één plan, in relatie tot alle leefgebieden.

 

De functie

Als consulent met specialisme Wmo ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van de integrale afhandeling van aanvragen Wmo (onder andere begeleiding, vervoersvoorzieningen en woonvoorzieningen, herindicaties). Je legt huisbezoeken af en voert keukentafelgesprekken en stelt indicaties op. Je verwerkt de aanvragen administratief, stelt rapporten op en maakt beschikkingen. Je verstrekt de opdrachten aan de leveranciers. Je deelt je kennis met je collega’s in het CMD.


Wat vragen wij?

Je beschikt over een goede probleemoriëntatie en bent gericht op het bereiken en behouden van kwaliteit in de dienstverlening aan de gezinnen/inwoners/cliënten. Een flexibele en klantgerichte instelling is daarom een must. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie en ruime kennis van geautomatiseerde systemen zoals bijvoorbeeld GWS. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.


Sollicitatie deadline is 31-5 om 09:00 uur