Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance wmo consulent (zzp)

Posted Jul 19, 2022
Project ID: YIS 9118242
Location
Son en Breugel , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Aug 1, 2022 - Nov 1, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 21, 2022 10:00 AM

Startdatum: z.s.m. 

Einddatum: 7-10-2022

Urenomvang: 36 uur per week

Richtlijntarief: € 60,00 (tarief is bespreekbaar, afhankelijk van ervaring)

(let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

Benodigde documenten bij start als zzp: uittreksel KvK (niet ouder dan 3 maanden), recent polis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, BTW nummer en IBAN nummer.

 

 

Wij zoeken een consulent CMD, een ervaren professional met een brede helicopterview en kennis van de Wmo die het team van consulenten Wmo aanvult ten aanzien van oplopend aantal aanvragen.

 

Wie zijn wij?

Son en Breugel is een levendige en groene, Brabantse gemeente met ruim 17.000 inwoners waar het goed wonen, werken en verblijven is. De ligging van bedrijvenpark Ekkersrijt binnen de gemeentegrenzen, zorgt ook voor stedelijke bedrijvigheid en bijpassende ruimtelijke uitdagingen.Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son en Breugel werken we met 80 collega’s samen met bewoners, bedrijven en maatschappelijke partners aan onze lokale opgaven op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, economie, duurzaamheid, wonen, milieu, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

 

Onze organisatie

Als organisatie zijn we ons aan het heroriënteren op onze rol en positie in de samenleving en denken we na over wat dit betekent voor onze organisatiestructuur en - cultuur. Een mooi ontwikkeltraject dat medewerkers zelf vormgeven. We maken een beweging naar zelforganisatie vanuit een groeimodel. We willen een meer wendbare organisatie zijn die sneller en beter aansluit bij maatschappelijke en regionale ontwikkelingen. Dit vraagt van ons een meer participerende rol en een andere manier van (samen)werken. We formeren kleine teams die zijn georganiseerd op basis van samenhangende taken. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, eigenaarschap, daadkracht, saamhorigheid en denken in mogelijkheden.

 

CMD

Het CMD Son en Breugel bestaat een netwerk van professionals uit de nulde en eerste lijn die zich gezamenlijk integraal inzetten om inwoners van Son en Breugel op maat te ondersteunen. Deze professionals zijn onderverdeeld in verschillende expertises als de front office, Wmo, jeugd, leerplicht, woningaanpassingen, participatie en op diverse niveaus. Deze professionals hebben met

elkaar gemeen dat ze allen werkzaam zijn in het sociaal domein, breed kunnen signaleren en verbinden en daarmee zorgen voor een sluitende aanpak van preventie tot en met veiligheid.

 

Wat ga je doen?

- Het geven van informatie, advies en ondersteuning aan cliënten op het gebied van wonen, welzijn, inkomensondersteuning en zorg.

- Verzorgen van een signaleringsfunctie en zorg dragen voor screening van cliënten.

- Behandelen van aanvragen in het kader van het sociaal domein in het bijzonder Wmo (oud en nieuw Wmo).

- Zorg dragen voor (medische) indicatiestelling en de analyse van de zorgvraag.

- Adviseren over te nemen beslissingen aan de hand van wet- en regelgeving, jurisprudentie en gemeentelijk beleid.

- Opstellen van rapportages en beschikkingen.

- Onderhouden van externe contacten (o.a. met cliënten, zorgaanbieders en adviseurs)en het beoordelen van offertes en plannen.

 

Overige taken

- Incidenteel kan de consulent worden gevraagd bij te springen bij de Front Office en telefonisch of per mail vragen van inwoners of anderen beantwoorden of doorzetten.

- De consultant neemt deel aan procesgerichte en casusoverleggen.

 

 

Wat breng je mee?

- Je hebt enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van WMO. Ervaring met jeugdzorg is een pre.

- Je bent gericht op het, samen met de keten- en netwerkpartners, bereiken en behouden van kwaliteit in de dienstverlening aan inwoners/cliënten.

- Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

- Je adviseert op basis van argumenten en brengt een deskundig en helder advies over.

- Je neemt beslissingen op basis van beschikbare feiten en alternatieven ondersteund door eigen ervaring en deskundigheid.

- Je bent en blijft vakkundig en op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.

- Wij gaan er verder vanuit dat je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling,daarnaast teamgericht kunt werken en in staat bent gestelde doelen te realiseren.

 

Aanvullende eisen

Naast de hierboven beschreven competenties worden tevens de volgende eisen aan je gesteld:

- HBO werk- en denkniveau op basis van een voor de functie relevante opleiding.

- Een generalistische en systemische kijk op huishouden, omgeving en netwerk, met andere woorden cliëntgericht, systeemversterkend, vraag- en oplossingsgericht, omgevingsgericht en outreachend werken.

- Je kunt intern én extern goed schakelen binnen een multidisciplinair team.

- Je bent in staat te werken binnen een dynamische omgeving.

- Je bent proactief en werkt resultaat- en oplossingsgericht met oog voor het vereiste proces.

- Je beschikt over een integrale blik op de positie van de cliënt en de sociale omgeving.

- Kennis van de sociale kaart.

- Digitaal vaardig gezien de huidige situatie met corona maatregelen.

- Enkele jaren ervaring binnen eenzelfde soort functie.

- Ervaring met Suite Sociaal Domein en/of een vergelijkbaar systeem.

 

Wij bieden:

Een zelfstandige en afwisselende baan in een organisatie in ontwikkeling, die zich kenmerkt door een bedrijfsmatig karakter, korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer.

Similar projects

+ Search all projects