Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WMO consulent (zzp)

Geplaatst 12 mei 2022
Project ID: YIS 9114622
Plaats
Waalre
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 12 mei 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 18-05 18:00 Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Startdatum: zsm

Verwachte einddatum: 01-10-2022

Uren per week:24 uur

Tarief: uurtarief : passend bij functie en ervaring

 

Het Centrum voor Maatschappelijke Deelname is voor de inwoners van de gemeente Waalre de toegang tot ondersteuning en zorg in de breedste zin van het woord. Voor alle vragen over Jeugd(zorg) en gezin, maatschappelijke ondersteuning, werk en inkomen, minimaregelingen, schuldhulpverlening, en leerlingenvervoer kunnen inwoners bij het CMD terecht. Integraliteit staat voorop. Eén gezin, één plan, in relatie tot alle leefgebieden.
 

De kracht van het CMD Waalre zit in de korte lijntjes, de goede samenwerking onderling, met inwoners en met maatschappelijke partners. De collega’s zijn betrokken, deskundig en staan voor elkaar klaar.

Binnen het team CMD zijn we opzoek naar een ervaren Wmo consulent. Vanwege ziekte en een wisseling van personeel is deze tijdelijke ondersteuning nodig. 

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang van de integrale afhandeling van aanvragen Wmo (hulp bij het huishouden, begeleiding, vervoersvoorzieningen en  woonvoorzieningen, her-indicaties). 

Je legt huisbezoeken af en weet hoe je bij de gesprekken met inwoners kunt inzetten op eigen kracht en normaliseren. 

Je kunt dit vertalen in heldere besluiten en zorgt voor samenhang door tijdig te schakelen met je collega’s van jeugd, inkomensondersteuning en de administratie. 

 

  • Je beschikt over een goede probleemoriëntatie en bent gericht op het bereiken en behouden van  kwaliteit in de dienstverlening aan de gezinnen/inwoners/cliënten. 
  • Een flexibele en klantgerichte instelling is daarom een must. 
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie en ruime kennis van geautomatiseerde systemen zoals bijvoorbeeld GWS. 
  • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.
     

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten