Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WMO consulent (begeleiding)

Geplaatst 25 okt. 2021
Project ID: YIS 9103257
Plaats
Best
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 nov. 2021
Einde: 1 mei 2022
Tarief
45 - 55 €/uur

Sollicitatie deadline: 23-11 12:00

Binnen de afdeling Gemeentewinkel zijn we, in verband met vervanging, op zoek naar een snel inzetbare, ervaren en vakkundige Klantmanager Wmo

voor 24 uur. De WMO consulent moet ervaring hebben op het gebied van begeleiding en dagbesteding. De kandidaat moet 2 dagen per week op locatie werken. 

Uren : 24 uur per week
Start : 01-11 / 01-12 / 01-01 is ook een optie
Einde opdracht: 1/2 jaar


Wat worden je taken?

Als klantmanager Wmo ben je verantwoordelijk voor de brede intake van klanten die melding hebben gedaan dat zij een beperking ondervinden bij het deelnemen aan de samenleving. Je hebt oog voor de persoonlijke situatie van de klanten. Daarnaast heb je het lef en het vermogen om ook buiten de vastgestelde kaders oplossingen te vinden. Je verzorgt de intake, informeert en adviseert over voorzieningen in het kader van de Wmo 2015 en verwijst zo nodig door. Tijdens huisbezoeken bespreek je de zorgbehoefte en achterhaal je de vraag achter de vraag. Je adviseert inwoners over mogelijke oplossingen voor de aanwezige problematiek. Hierbij focus je op de eigen kracht en zelfredzaamheid van inwoners en hun sociale netwerk. Je doet verslaglegging van het huisbezoek, verwerkt en beëindigt aanvragen, zorgt waar dit van toepassing is voor relevante rapportages en beschikkingen en geeft opdrachten aan leveranciers en zorginstellingen.
 

Desgewenst kan er sprake zijn van vervanging van een bereikbaarheidsdienst 1 dag per week. 

Het schrijven van besluiten en uitzetten van opdrachten wordt opgepakt door de backoffice. Er kan veilig/corona proef gewerkt worden. 2 dagen per week aanwezig zijn is verplicht.
 

  We zoeken een collega waar het prettig mee samenwerken is, enthousiast en professioneel, met:

·         HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde paramedische- en/of sociaal maatschappelijke opleiding;

·         Minimaal drie jaar ervaring en actuele kennis op het taakveld Wmo en relevante wet- en regelgeving;

·         Goede communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, empatisch;

·         Een zakelijke, kritische en collegiale werkhouding;

·         Klantgerichtheid, daadkrachtig en resultaatgerichtheid;

·        Daarbij kun je goed plannen en prioriteiten stellen.

·        Je neemt initiatief, bent creatief en innovatief, maar zeker ook accuraat in het naleven van rechtmatigheid en doelmatigheid.

·        Je bent in staat over grenzen heen te kijken en met je collega’s 

 

   Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten