Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WMO adviseur (zzp)

Geplaatst 14 mrt. 2022
Project ID: YIS 9110846
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 21 mrt. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum (gewenst): Z.s.m. Uiterlijk 01 april

Einddatum: 1-7-2022 

Min/max aantal uur per week: 28/36

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja en deels kantoor

Deadline sollicitatie: 16-03  12.00 uur

 Tariefstelling:  Schaal 10

 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? 2/3 jaar werkervaring als WMO adviseur

  

Opdracht: 

Voor het team JOOP (Jeugd, Onderwijs & Opvang, Ondersteuning en Participatie) van de afdeling Samenlevingszaken is de gemeente Hellevoetsluis op zoek naar een enthousiaste, creatieve en ervaren WMO adviseur binnen het Sociaal Domein.

 

Werkzaamheden

 Actuele thema’s waar jij bij aanvang een bijdrage aan zal leveren zijn onder meer het vanuit Hellevoetsluis bijdragen aan de harmonisering van het beleid voor de nieuwe gemeente Voorne aan Zee, het begeleiden van lopende Wmo inkooptrajecten vanuit beleid, het werken volgens de omgekeerde toets en advisering ter versterking van werkprocessen in de uitvoering.

 Je onderhoudt de contacten met beleidsadviseurs in de andere domeinen, andere afdelingen, externe partners en het bestuur.

 Vanwege het fusieproces richting de nieuwe gemeente Voorne aan Zee liggen er veel kansen om jouw visie op het werk en de werkwijze binnen de gemeente kenbaar te maken en verder vorm te geven (middels deelname aan werkgroepen).

 

Profiel

 Je hebt een afgeronde hbo of academische opleiding en minimaal drie jaar werkervaring als Beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein.

 Als Beleidsadviseur ben je bekend met de ontwikkelingen binnen het vakgebied Wmo. Je bent in staat om relevante maatschappelijke, politieke en sociale ontwikkelingen te signaleren, interpreteren en hierop beleid te ontwikkelen.

 Vanwege jouw politieke sensitiviteit kan je goed acteren in een complex bestuurlijk, ambtelijk en maatschappelijk krachtenveld.

 Je bent communicatief vaardig in woord en hierdoor een prettig sparringpartner voor zowel collega’s als externe partijen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten