Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance wijkconsulent (zzp)

Geplaatst 29 sep. 2022
Project ID: Wijkconsultent28-9
Plaats
Venlo, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 10 okt. 2022
Einde: 28 feb. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 okt. 2022 09:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 28/02/23

Urenomvang: 36 uur per week

Functieschaal: 9

Tarief: in lijn met ervaring.

 

Wijkconsulent bij Gemeente Venlo.

Graag alleen aanbieden als jij fysiek op locatie kan werken. Je mag een junior consulent zijn maar  moet wel zelfstandig op pad willen gaan.

 

 

Wat je gaat doen

Je voert fysiek huisbezoeken uit en helpt de hulpvraag scherp te krijgen en waar nodig schakel je eerstelijnszorg in. Als het echt nodig is indiceer je specialistische zorg vanuit de tweede lijn en vertaal je de hulpvraag naar SMART-doelen.

Je bent goed in analyseren, coördineren en organiseren. Je inventariseert alle levensgebieden en maakt samen met de inwoner een ondersteuningsplan om de situatie te verbeteren. Hierbij verhelder je de vraag, beoordeel je de situatie en maak je de plannen reëel en concreet. Voor de uitvoering van dit plan ben jij regievoerder of bepaal jij wie deze rol op zich gaat nemen.

 

 

Wie ben jij?

Je bent een door pakker met lef. Je durf lastige onderwerpen bespreekbaar te maken en bent is staat een situatie snel te overzien. Je hebt ervaring met het voeren van regie op complexe casussen en weet hoe je partners en zorgaanbieders kunt aanspreken op hun verantwoordelijkheden. Daarbij toon je lef om buiten de gevestigde kaders te denken en daag je collega’s en instellingen uit om te komen tot de meest doelmatige en duurzame oplossing.

Je zoekt actief de samenwerking met collega’s binnen je wijkteam en met de ketenpartners op. Je bent besluitvaardig en kan daarin een zorgvuldige belangenafweging maken. Daar waar mogelijk kun en durf je los te laten. Vergeet ook niet een goede dosis humor mee te nemen. 

We zoeken op dit moment Consulenten wijkteam met minimaal 3 jaar werkervaring.

                                                                          

Wat vragen wij

Wij zoeken gedreven professionals die breed durven te kijken. Vooral mensen met kennis en ervaring in de praktijk van zorg, jeugd en participatie nodigen we uit om te reageren. 

Wij vragen daarbij een hbo-sociaal agogische opleiding of gelijkwaardig niveau door werkervaring. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten