Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Werkzaamheden Wabo vergunningverlener / Bouwplantoetser

Geplaatst 9 mrt. 2021
Project ID: YIS000504
Plaats
Son en Breugel
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 31 mrt. 2021
Einde: 30 jul. 2021
Tarief
Onbekend

Functiebeschrijving


Beoordelen en behandelen van conceptaanvragen en aanvragen omgevingsvergunningen voor het bouwen, afwijken, slopen en aanleggen. De werkzaamheden houden onder andere in:

controleren van de volledigheid, juistheid van de inhoud (inclusief berekeningen en rapportages) van aanvragen in relatie tot de indieningsvereisten;

toetsen van omgevingsaanvragen aan relevante landelijke/gemeentelijke regelgeving waaronder: vergunningsvrije mogelijkheden, bestemmingsplan, Bouwbesluit 2012 (met uitzondering van constructie en deels brandveiligheid), bouwverordening, monumentale status;

beoordelen wanneer in- en externe specialisten moeten worden ingeschakeld;

opstellen conceptbesluit en voorwaarden op basis van integrale afweging van (eventuele) bijdragen van jurist en specialisten.


Relevante opleiding HBO-bouwkunde aangevuld met ABW I en ABW II (of vergelijkbaar).

Minstens 1 jaar ervaring met het beoordelen en behandelen van aanvragen voor omgevingsvergunningen voor de activiteiten bouwen, handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, slopen en uitvoeren van werken en werkzaamheden.

Ervaring met Squit XO of Powerbrowser is een pre.


Sollicitatie deadline is 15-3 om 09:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten