Gemeenteprojecten

Freelance werkvoorbereider/ontwerptekenaar civiele techniek

Geplaatst 1 mrt. 2021
Project ID: YIS000484
Plaats
Best
Duur
9 maanden
(14 mrt. 2021 - 30 dec. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
0 - 70 €/hr

Best is een ambitieuze gemeente in Zuidoost Brabant. Eén van de slimste regio’s van de wereld. Best is trots op de sociale samenhang, de goede werkgelegenheid, het prettige woonklimaat en de bereikbaarheid met alle vervoersmogelijkheden. Wij pakken als gemeente de uitdagingen in de samenleving voortvarend en in samenspraak met onze inwoners en partners op. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de kracht van de samenleving en hebben oog voor de menselijke maat. Wij staan voor een sterke Bestse gemeenschap en regio.

 

Maak kennis met het Ingenieursbureau

De afdeling Beheer (48 fte) van de gemeente Best bestaat uit de vakgroepen: Beheer openbare ruimte (binnen- en buitendienst), sportaccommodaties en het Ingenieursbureau.

Het mooie van in Best werken is dat je komt werken in een klein gemotiveerd team met ongeveer 10 betrokken en enthousiaste collega’s waarbij je van het begin tot aan het eind bij de projecten betrokken bent. 

 

Wat ga je doen?

Als Ontwerper tekenaar - werkvoorbereider Civiele Techniek ben je onze schakel tussen idee en werkelijkheid waarbij je voor ons het volgende gaat doen:

-Je (her)ontwerpt de openbare ruimte bij reconstructies en nieuwe bestemmingsplannen, werkt een aantal scenario’s uit ter beoordeling in het projectteam.

-Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van (schets)-ontwerpen naar civieltechnische tekeningen en RAW bestekken.

-Je stelt bijbehorende kostenramingen en nacalculaties op.

-Je bent inzetbaar in alle voorkomende fasen van een project. Je voert hierbij veelal zelfstandig het werk uit.

-Je stemt je werkzaamheden integraal af met de verschillende vakdisciplines voor het benodigde draagvlak. Zo nodig bedenk je mogelijke alternatieven.

-Je onderhoudt contacten met leveranciers en (onder)aannemers.

 

Hier worden wij enthousiast van

-We zoeken iemand die zich hierin herkent.

-Je hebt een MBO+ of HBO opleiding civiele techniek

-Verder heb je als civiele werkvoorbereider minimaal 3 jaar ervaring op gebied wegenbouwkundige projecten.

-Je bent bekend met autocad en de RAW systematiek.

-Je bent pro actief, collegiaal, werkt nauwkeurig en je bent gewend om binnen een team te werken.

 

Daarom wil jij bij de gemeente Best werken!

De gemeente Best is een relatief kleine organisatie, waar medewerkers elkaar kennen en goed met elkaar samenwerken. Door de ontwikkelingen in politiek en samenleving kom je in een dynamische werkomgeving terecht. Je kunt een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door de grootte van de gemeente Best heb je een uitdagend en afwisselend takenpakket.

Bij onze organisatie ligt de verantwoordelijkheid van de medewerker niet per definitie hoog of laag, maar gaat het om de inzet van de juiste rollen. De kernwaarden van onze organisatie zijn: respect, eigenkracht, samendoen, eenvoudig en realisme. Wij willen ons verder ontwikkelen tot een netwerkende organisatie met een faciliterende rol in de Bestse gemeenschap.

Omgevingsbewustzijn maakt onderdeel uit van het denken en doen. Wij bieden ruimte om te durven experimenteren en te leren met oog voor de inwoners, bedrijven en organisaties. Zo houden we plezier in ons werk. Samenwerken met passie is het credo!

 

Sollicitatie deadline is vrijdag 5 maart om 10:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten