Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance werkvoorbereider (ZZP)

Geplaatst 2 dec. 2021
Project ID: YIS 9105633
Plaats
Maasdam
Uren
20 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 10 jan. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
55 - 65 €/uur

Sollicitatie deadline: 9-12 12:00

Start: 10-1-2022

Eind: Zeker tot eind 2022 en kans is groot dat er daarna verlengd wordt tot Juni 2023

Aantal uur: 16 tot 20 a 24 uur, in de gesloten periode 10 uur per week. Tussen 15 maart en 15 juli mag er niet gewerkt worden buiten ivm broedseizoen, daaromheen hebben ze het heel druk. In het broedseizoen is er werk voor ongeveer 10 uur per week. 

Max tarief: €65 (schaal 8 / 9)

Gevraagde aantal jaar werkervaring: 2-5 jaar

 

Voor een aantal werkzaamheden vanuit beheer en beleid openbare ruimte (team blauw) zoeken wij een werkvoorbereider (Schaal 8) voor ca. 0 tot 20 uur per week. Specifiek voor Waterwerken.

 

Functieomschrijving

De werkvoorbereider zorgt dat de vele klussen voor oever bescherming die nog uitgevoerd moeten worden soepel voorbereid kunnen worden. Heb je ruime ervaring met het werken met contracten, bestekken en aanbesteden en weet je dit op verschillende vakgebieden in te zetten? Je ondersteund team blauw bij het voorbereiden van werken voor oeverbescherming. Van onderhoud en plaatsen beschoeiingen tot damwanden en natuurvriendelijke oevers. Er is binnen het team vakkennis genoeg maar bij het bundelen en toepassen van de kennis om alles ook echt uitgevoerd te krijgen komen we handjes tekort.

 

Als werkvoorbereider maak je deel uit van het team Blauw. Dit team, dat uit 5 collega’s bestaat, is verantwoordelijk voor oppervlakte wateren, riolering en civiele kunstwerken. In jouw rol ligt het accent op beschoeiing en verschillende kleinere oeverbeschermingsmaatregelen. We hebben vanuit de gemeenteraad voor de komende jaren extra budget gekregen om een inhaalslag te maken en al onze dorpen weer (technisch) netjes te krijgen. Hiervoor hebben we veel werk te verzetten.

 

Taken & verantwoordelijkheden

  • Je verricht diverse voorbereidende werkzaamheden om tot aanbestedingen en uitvoering te komen.
  • Je ontwikkelt en adviseert inhoudelijk waar mogelijk ook over de producten waar je mee bezig bent en werkt hierbij som soms samen met andere teams en overheden zoals het Waterschap en de Provincie.
  • Je bewaakt samen met de beleidsmedewerkers de kwaliteit, samenhang en tijdigheid van de contracten en aanbestedingen.
  • Aanleveren van tekeningen en het voorbereiden van werkzaamheden.
  • Bouwvergaderingen bijwonen.
  • Contact richting bewoners voor het afhandelen van klachten en meldingen voor beschoeiingen.
  • Je volgt de ontwikkelingen op technisch gebied, maar ook communicatie en burgerparticipatie en vertaalt deze voor jouw vakgebied

 

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding met raakvlak op het gebied van Civiele of cultuur Techniek
  • Je hebt ervaring met overheidsprocessen en vooral met contracten en aanbestedingen en weet dit breed toe te passen
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol bij een andere gemeente/overheid
  • Qua persoonlijkheid geef je succesvol invulling aan deze rol met een resultaatgerichte en initiatiefrijke houding. Je bent nauwkeurig en flexibel, staat stevig in je schoenen, communiceert duidelijk en bent makkelijk in de omgang zodat samenwerken met jou een feestje is

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten