Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance wegbeheerder (zzp)

Geplaatst 27 jun. 2022
Project ID: YIS 9116878
Plaats
Oirschot, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 11 jul. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum zsm

Einddatum 31 december 2022

Functieschaal 9

Aantal uur per week 16


 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve en ervaren beheerder Civiele techniek en verkeer met aantoonbare affiniteit met integraal, fysiek en sociaal wegbeheer en verkeersvraagstukken die zich voor langere tijd wil verbinden aan de gemeente Oirschot. 

 

Iemand die zich verantwoordelijk voelt voor het actueel houden van het beleid en bijhorende middelen en die in staat is om analyses en verschillende scenario's uit te werken in college- en/of raadvoorstellen. 

Daarnaast moet de medewerker in staat zijn om invulling te geven aan goed opdrachtgeverschap in een sterk veranderende werkomgeving. De medewerker moet een netwerken zijn zodat hij makkelijk kan samenwerken met de stakeholders: collega's, bewoners, sociaal werkvoozieningsschap, marktpartijen, etc. Daarnast levert de medewerker ook een vakinhoudelijke bijdrage in het samenwerkingsverband van de Kempengemeenten. Hij wekt hierbij flexibel en weet de juiste kwaliteit te bevragen binnen het netwerk.

 

  • Je levert met de collega medewerkers een bijdrage in de kwaliteitsontwikkeling
  • Je voert regie op het beheer van wegen, civiele kunstwerken en weg- en straatmeubilair en bent een volwaardige gesprekspartner bij verkeersvraagstukken (uiteraard met inhoudelijke kennis van het vakgebied)
  • Je brengt de technische staat van de wegen, civiele kunstwerken en weg- en straatmeubilair (inclusief wegmarkeringen) in beeld, analyseert ze en stelt verbetermaatregelen op.
  • Naast het dagelijks en kortcyclisch beheer nee je initiatieven om op basis van inspecties een integraal meerjarenprogramma op te starten en daarin te participeren
  • Je werkt mee aan het opzetten van een integrale samenwerking binnen het team en het in uitvoering brengen van het integraal maatschappelijk beheer openbare ruimte met de collegabeheerders
  • Binnen de bestaande middelen geef je uitvoering aan beleid (bijv. beleidsplan wegen, verkeer en vervoersbeleid (OVVP) en omgevingsvisie)
  • Je legt verantwoording af door onder andere de gelverde kwaliteit inzichtelijk te maken voor college en raad

 

 

Jij brengt mee: 

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding Civiele techniek of Weg- en waterbouw

Je hebt bij voorkeur 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring als beleid/beheermedewerker bij een gemeente

Kennis en ervaring in de rol van regiebeheerder openbare ruimte

Je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving

Je bent bekend met applicaties, zoals AutoCad en beheersystemen

Je bent bekend met Contractmanagement, zoals RAW en UAV-gc

Je bent flexibel en kunt op verschillende inhoudelijke en bestuurlijke niveaus opereren

Goede contactuele eigenschappen zijn erg belangrijk. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst gesprekstechnieken

Je bent klantvriendelijk en klantgericht. Je kunt je verdiepen in de klant en gaat zo op zoek naar de vraag achter de vraag

Je hebt een actieve, enthousiaste en probleemoplossende houding

Je werkt gestructureerd, maar bent ook in staat om te multitasken

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten