Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance wabo vergunningverlener (zzp)

Posted Jun 17, 2022
Project ID: YIS 9116582
Location
Hardinxveld-Giessendam , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Jul 4, 2022 - Jan 4, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 24, 2022 2:00 PM

Aantal uren: 18 tot 36 uur per week

Duur: 6 maanden met optie op verlenging

Start: zo snel mogelijk

 

Wabo vergunningverlener

Je handelt aanvragen van omgevingsvergunningen af. Je adviseert medewerker/team/college/raad over complexe vergunningverlening, ruimtelijke initiatieven en beleidsvraagstukken. Je vertegenwoordigt de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures.

 

 

Wat breng je mee?

•           Je beschikt over minimaal een HBO opleiding (voorkeur Rechten en/of Ruimtelijke ordening).

•           Positieve werkhouding.

 

Van elke medewerker verwachten we de competenties: Klantgericht, Kwaliteitsgericht, Motivatie en Samenwerking. De specifieke competenties voor de Vakspecialist A zijn: Integraal werken, Helicopterview, Resultaatgericht, Verantwoordelijkheid.

 

Waar kom je te werken?

Het team Omgevingszaken bestaat nu uit 9 enthousiaste, kundige medewerkers die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijken van de Wabo. Binnen het team worden ingewikkelde zaken besproken en hierbij waarderen wij een eigen mening. Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.

 

Similar projects

+ Search all projects