Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WABO casemanager (zzp)

Posted Nov 9, 2022
Project ID: YIS 9123532
Location
Hoornaar, Zuid-Holland
Timeline:
5 months
Starts: Jan 18, 2023
Ends: Jul 3, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jan 12, 2023 10:00 AM
  • zsm starten tot 1 juli 2023 (mogelijkheid tot verlenging)

  • 36 uur per week

  • Hybride werken. In Molenlanden wordt er plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt, in overleg met het betreffende vakteam. Er zijn flexplekken beschikbaar in Hoornaar en Groot-Ammers.

  • Schaal 10, marktconform tarief

 

Als casemanager ben je aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geef je voorlichting aan klanten. Als casemanager is je takenpakket afwisselend. Je coördineert het Wabo proces binnen de gemeente. Je houdt regie over jouw aanvragen en zorgt daarmee dat de besluiten op aanvragen tijdig en kwalitatief hoogwaardig worden genomen. Waar nodig pak je zaken van collega’s over en breng je je specifieke kennis in.

Je zorgt ervoor dat de bouwwerken die worden gerealiseerd voldoen aan de gestelde regelgeving. Je stelt een gemotiveerde toekenning of een afwijzing van de vergunningaanvraag op. 

Concreet takenpakket:

-       Het behandelen van principeverzoeken

-       Controleren van vergunningen

-       Behandelen van vergunningsaanvragen


Functie-eisen


Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Bouw- en woningtoezicht (vergunningverlening) en je bent in bezit van een Abw 1 diploma.

Het hebben van een Abw 2 diploma is een pré.

Als enthousiaste professional is je opstelling leergierig, dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context.

Je bent flexibel, stressbestendig, zegt wat je doet en doet wat je zegt.

Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk! 

Similar projects

+ Search all projects