Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance WABO Casemanager (zzp)

Geplaatst 12 mei 2022
Project ID: YIS 9114629
Plaats
Hoornaar
Uren
24 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 23 mei 2022
Einde: 1 aug. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 mei 2022 12:00

Sollicitatie deadline: 19-05 12:00 Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Start: zsm

Eind: 1 augustus, met mogelijkheid op verlenging.

Aantal uur per week: 24 - 36 uur

Tarief: markt conform, schaal 10

 

Als casemanager ben je aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geef je voorlichting aan klanten. 

Als casemanager is je takenpakket afwisselend. Je coördineert het Wabo proces binnen de gemeente. Je houdt regie over jouw aanvragen en zorgt daarmee dat de besluiten op aanvragen tijdig en kwalitatief hoogwaardig worden genomen. Waar nodig pak je zaken van collega’s over en breng je je specifieke kennis in.

Je zorgt ervoor dat de bouwwerken die worden gerealiseerd voldoen aan de gestelde regelgeving. Je stelt een gemotiveerde toekenning of een afwijzing van de vergunningaanvraag op. Integraal werken vinden wij zeer belangrijk. Je bent daarom in staat verder te kijken dan alleen je eigen vakgebied en hebt vaak contacten met interne en externe collega’s en instanties over taken op het werkterrein. Voor collega’s ben je vraagbaak en sparringpartner.

 

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, 
  • je hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Bouw- en woningtoezicht (vergunningverlening) en je bent in bezit van een Abw 1 diploma. Het hebben van een Abw 2 diploma is een pré. 
  • Als enthousiaste professional is je opstelling leergierig, dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. 
  • Je bent flexibel, stressbestendig, zegt wat je doet en doet wat je zegt. 
  • Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk! 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten