Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance waarnemende huisarts Oekraïense vluchtelingen (zzp)

Geplaatst 2 jul. 2023
Project ID: YIS 9136075
Plaats
Amsterdam
Uren
12 uur/week
Periode
2 jaren , 5 maanden
Start: 1 aug. 2023
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
75 - 91.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 jul. 2023 14:00

Startdatum inzet: 1-8-2023

Einddatum inzet: 31-12-2025

Uren per week: 12,00

Standplaats: Amsterdam-Duivendrecht

Max tarief: € 83


De gemeente Ouder-Amstel zoekt een huisarts voor in de nieuwe opvanglocatie voor 220 Oekraiense vluchtelingen op Entrada 700, Duivendrecht. Voor 1 tot 1,5 dag per week op locatie te zijn voor met name spreekuren. De positie is op invalbasis, liefst voor langere tijd. Start zo mogelijk 1 augustus, of eerder in overleg, tot uiterlijk 31 december 2025. De populatie van Oekrainers bestaat voor ongeveer de helft uit vrouwen met kinderen en families met kinderen.


Op locatie zal je nauw contact hebben met de sociaal beheerorganisatie Participe, die deels ook de agenda bewaakt van de vluchtelingen. Zij zal ondersteunen met het triëren en maken van afspraken. Verder zal je grotendeels autonoom aan het werk zijn als enige huisarts op locatie. Je bent in contact met de huisartsenpraktijk in Duivendrecht, waarvan je ook het systeem zal gebruiken.


Je werkt verder samen met het team vluchtelingen van de gemeente (ongeveer 10 mensen).


Engels en Nederlands zijn noodzakelijk. Oekraiens of Russisch is een prioriteit. De inzet van een telefonische tolk is mogelijk.


Wat vragen wij van jou:

  • Je bent een BIG-geregistreerd huisarts of basisarts;

  • Je bent beschikbaarheid van minimaal 12 uur per week;

  • Je bent flexibel en communicatief vaardig;

  • Je spreekt meerdere talen (waaronder in ieder geval Nederlands en Engels) en heb je kennis en of belangstelling voor mensen uit andere culturen;

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten