Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance verkeerskundige/beleidsmedewerker

Geplaatst 4 jun. 2021
Project ID: YIS 9096046
Plaats
Vught
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
65 - 75 €/month

Locatie: Vught

Sollicitatie deadline: 9-6 om 14:00 uur


De nadruk bij deze verkeerskundige ligt echt op het advieswerk en niet op langlopende projecten/ beleidswerk.

Je adviseert bij interne en externe projecten die raakvlak hebben met jouw beleidsveld zoals over Rijksinfra, ruimtelijke gebiedsontwikkelingen, lokale woningbouwprojecten, vanuit regionale samenwerking, subsidie projecten en civiele MOR projecten.

Samen met jouw directe collega zorg je voor de behandeling van klachten/verzoeken van de bewoners en verkeersbesluiten en ontheffingen. Je werkt nauw samen met de beleidsondersteunend medewerker verkeer en vervoer.


Functie-eisen:

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en een relevant diploma (HTS-verkeerskunde of NHTV).

Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en in staat om heldere en bondige adviezen te schrijven. Je bent niet alleen flexibel maar ook sterk in het organiseren en plannen van je werkzaamheden. Je overziet de voortgang van het werk en bent in staat om hierover als aanspreekpunt te communiceren met zowel het management, het college als de gemeenteraad.

Je bent budgetbeheerder en medeverantwoordelijk voor de begroting, rekening en rapportages daarover (P&C cyclus).