Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance verkeerskundige (zzp)

Geplaatst 3 nov. 2023
Project ID: YIS 9141717
Plaats
Beverwijk, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: z.s.m.
Einde: 12 nov. 2024
Tarief
65 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 nov. 2023 12:00

Start: z.s.m.

Inhuur voor een jaar, maand opzegtermijn

36 uur, (28/32 uur is bespreekbaar)

Max tarief: € 83,00

Belangrijk is de werkervaring in de verkeerskunde en relevante hbo opleiding in de richting verkeerskunde

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Als verkeerskundige adviseer je over uiteenlopende vraagstukken, variërend van beleid tot probleemverkenning, van haalbaarheidsstudie tot evaluatie en van procesregie tot een second-opinion. Je neemt deel aan projecten en integrale projectgroepen voor nieuwbouw of ontwikkeling van gebieden en bouwplannen en voor reconstructie van wegen. Hierbij stel je verkeerskundige (schets)ontwerpen op en bereid je zelfstandig en samen met anderen kleinere verkeerskundige projecten voor. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle vraagstukken met betrekking tot verkeer en behandelt meldingen en vragen van bewoners en bedrijven. Daarnaast verricht je diverse verkeerskundige werkzaamheden, waaronder het voorbereiden van verkeersmaatregelen en advisering over o.a. omleidingen, bewegwijzering en bereikbaarheidsregie.


Functie-eisen

  • Je kunt tekeningen en plannen (o.a. verkeerskundig en parkeren) lezen en toetsen. Participatie met inwoners is een belangrijk onderdeel van je werk.

  • Met je verkeerskundige expertise weeg je plannen af en breng je in kaart wat de effecten daarvan zijn voor onze inwoners.

  • De resultaten van je afweging kun je helder en duidelijk presenteren en overbrengen op verschillende doelgroepen zodat je snel draagvlak vindt voor je integrale oplossingen.

  • Je houdt daarbij rekening met de verschillende belangen en hebt een goed gevoel voor de politiek-bestuurlijke verhoudingen in een gemeentelijke organisatie.

  • Je hebt een sterke visie op je vak en je weet de laatste trends en ontwikkelingen te vertalen naar praktische toepassingen voor gemeente Beverwijk.

Daarnaast beschik je over het volgende;

  • Je hebt een afgeronde, relevante hbo opleiding in de richting verkeerskunde;

  • heb je bij voorkeur 3-5 jaar (gemeentelijke) werkervaring in de verkeerskunde;

  • heb je affiniteit met de beleidsvelden: infrastructuur, groen en water.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten