Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverleners Wet natuurbescherming soortenbescherming (zzp)

Geplaatst 26 apr. 2023
Project ID: YIS 9132789
Plaats
Den Bosch, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 30 sep. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 mei 2023 16:00

Start opdracht 8 mei 2023

Einddatum 30 september 2023

Functieschaal 9/10/11


Vacaturetekst

Door de toename van het aantal aanvragen voor ontheffing op het gebied van de Wet natuurbescherming soortenbescherming, zijn wij met spoed op zoek naar deskundige vergunningverleners voor soortenbescherming. We willen de achterstanden wegwerken in een periode van mei t/m september 2023.


Gezien de achterstanden willen we meerdere vergunningverleners als een team inzetten die ook begeleidt kunnen worden vanuit de organisatie die deze vergunningverleners aanbiedt. Wij zoeken voor 3000-3500 uur vergunningverleners die door 1 organisatie worden aangeboden. Deze groep mag opgebouwd zijn uit junioren/medioren/senioren waarbij ook de begeleiding zit.

De nadruk in het werk ligt in de vergunningverlening van aanvragen op basis van de Wet natuurbescherming met specialisatie soortenbescherming (denk aan vleermuizen, dassen etc.) Wat we in deze opdracht ook willen meenemen zijn procesoptimalisatie. Hoe kunnen wij onze processen optimaliseren zodat er geen nieuwe achterstanden gaan ontstaan.

Wat moeten de vergunningverleners meenemen?

-         Kennis en ervaring met de Wet natuurbescherming

-         Ecologische kennis op het gebied van soorten

-         Ervaring met vergunningverlening is een pre

-         De senioren hebben ervaring met vergunningverlening én procesoptimalisatie

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten